Connect with us

technokrata

Az Air France megmutatja, hova érdemes utaznod!

Dotkom

Az Air France megmutatja, hova érdemes utaznod!

Különleges célállomások, hiteles tippek helyiektől: új weboldallal mutatja be az utazóknak varázslatos desztinációit a francia légitársaság. Az újdonság alkalmából fotópályázatot is indít az Air France.

Múlt héten mutatta be az Air France új, “Travel by Air France” névvel ellátott utazási weboldalát. A honlap a szenvedélyes, igényes és kíváncsi utazókat egyaránt várja. Az exkluzív digitális útikalauz a http://travelby.airfrance.com/en/ oldalon érhető el PC-n, tableten és okostelefonon egyaránt.

A légitársaság nem csak inspirációs forrásként ajánlja az oldalt, hiszen az utazás megtervezéséhez is segítséget ad, illetve helyszíni tippekkel is szolgál. A Travel by Air France oldal létrehozásával a vállalat prémium kategóriás szolgáltatásait bővíti, ezzel növelve a szerkesztői tartalmat a foglalási oldalán. A weboldal jelenleg 89 célállomást mutat be, amelyekhez helyi lakosok, bloggerek és újságírók ajánlanak autentikus éttermeket, varázslatos szállodákat, és festői szépségű látnivalókat. A weboldal havonta két új desztinációval bővül majd.

Travel_by_Air_France

A hasznos információkat az oldal egy utazási naplóban gyűjti össze, így a felhasználók a számukra érdekes tartalmat tölthetik le. Emellett a Travel by Air France honlapon repülőjegyet is lehet foglalni. A weboldal jelenleg angol és francia nyelven érhető el, de még 2016 nyara előtt a spanyol, a brazil-portugál és a kínai verziók is elkészülnek.

Jelentkezz az Air France különleges “Perspektívák” nevű fotópályázatára

A Travel by Air France indulásának alkalmából a francia légitársaság március 15-ig “Perspektívák” néven hirdet fotópályázatot. A mottó: Ünnepeld a városodat, akár az az otthonod, akár álmaid városa, és oszd meg másokkal is!

A képekre online lehet szavazni, és a pályázat a 100 legeredetibb perspektívát jutalmazza. A győztes képeket március 22-én Párizsban hirdetik ki, és később a párizsi Charles de Gaulle repülőtér Business várójában állítják ki. A fődíjról egy amatőr fotósokból, zenészekből és véleményvezérekből álló zsűri dönt majd.

 

A pályázatra a www.perspectivesbyairfrance.com oldalon lehet jelentkezni.Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin