Connect with us

Hirdetés

technokrata

Jöhet a forradalmi fizetési rendszer?

Dotkom

Jöhet a forradalmi fizetési rendszer?

Stratégiai együttműködéseket alakít ki a Cellum a digitális bankolás legnagyobb képviselőivel világszerte.

A fogyasztók hagyományosan egy bankfiókban egyszerre juthatnak hozzá különféle pénzügyi szolgáltatásokhoz, míg ha a digitális lehetőségeket nézzük, a szolgáltatások piaca már kevésbé egységes. Általában minden egyes funkció – például a bankolás, mobilfizetés, befektetések kezelése, ATM-keresés – külön-külön alkalmazásban érhető el. Ez a széttöredezettség rontja a felhasználói élményt, hosszú távon a vásárlói elégedettség rovására mehet, továbbá gátolja a pénzintézet szolgáltatásainak elterjedését, növeli az informatikai költségeket.

Kóka János, a Cellum elnök-vezérigazgatója a legjelentősebb hazai, banki informatikai konferencián, az E-Banking Summiton hívta fel a figyelmet a digitális pénzügyi szolgáltatások töredezettségére. Az egységesítés érdekében a fejlesztőcég stratégiai együttműködést kezdeményez vezető nemzetközi elektronikus banki megoldásokat kínáló cégekkel. A vállalat már megállapodást kötött két pénzügyi technológiai partnerrel is: a kelet-közép-európai NF Innovával és a magyar E-Grouppal. Az együttműködések célja, hogy egységes csomagban kínáljanak a bankok és egyéb pénzintézetek számára elektronikus banki és mobilfizetési szolgáltatásokat. A konferencián Kóka János elmondta, hogy a Cellum szélesíteni kívánja partneri körét, hogy más piacokon is hasonló integrált megoldásokat kínálhasson.

 

iphone_money

Partnereinkkel együttműködve olyan megoldást tudunk nyújtani a bankoknak, amely segítségével az összes pénzügyi szolgáltatásukat egyetlen integrált alkalmazáson belül kínálhatják, beleértve a számlavezetést, mobilfizetést, mobilvásárlást és hitelezést” – mondta el Kóka János. „Hiszünk a technológiák egyesítésében. Partnereink mind tapasztalt piaci szereplők, segítségükkel óriási hozzáadott értéket tudunk előállítani az ügyfeleink számára” – tette hozzá.

A Cellum partnereinek elektronikus banki megoldásaihoz a cég Plug&Pay elnevezésű technológiája biztosítja majd a mobiltárca funkciót. A szoftvercsomag többféle fizetési helyzetet (online és QR-kódos ) támogat, a biztonságot pedig a Cellum Split Secret (eltört titok) nevű szabadalmaztatott, biztonságos kártyatár-technológiája és PCI DSS megfelelőségű szerverei garantálják.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés