Connect with us

Hirdetés

technokrata

Mostantól nem kell majd az új szolgáltatásokra várni a Telekomnál

Dotkom

Mostantól nem kell majd az új szolgáltatásokra várni a Telekomnál

Egy új, Budapesten nyíló adatközpontnak hála a hazai fogyasztók is szinte azonnal megkapják majd az új szolgáltatásokat.

Igen izgalmas bejelentést tett a Mobil Világkongresszuson a Telekom. A szolgáltató ugyanis a második negyedév során hazánkban hozza létre a Pan-IP szolgáltatásokra épülő adatközpontját. Mindez azért is nagy dolog, mert ez a központ Budapesten működik majd és a feladata lesz, hogy egész Európa Telekom leányvállalatait kiszolgálja. Elsőként egy, szuperbiztonságos e-mail szolgáltatást indítanak el a budapesti adatközpontból, az év végén pedig a virtualizációs szolgáltatásuk, a CloudCPE rajtol majd el.

magyar_telekom_4

A Pan-Net szolgáltatás lényege abban rejlik, hogy a cégcsoport egyes leányvállalatinak nincs szüksége minden egyes fejlesztést  házon belül újra létrehozni. Helyette elég az általuk piaci bevezetésre érdekesnek talált modult kiválasztaniuk, majd azt az adott ország piacához igazítaniuk. Mindez nemcsak költségmegtakarítással jár, de egye-egy új szolgáltatás piaci bevezetését is jelentősen meggyorsítja. Itthon pedig ebből majd azt vesszük majd észre, hogy az eddig kizárólag Németországban, vagy más, nagyobb országban megjelent szolgáltatások azonnal elérhetővé vállnak a hazai fogyasztók számára is.

Forrás: HVG



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés