Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nem csak a telefonodra vannak új alkalmazások: Nyomtatókra készített programokat a Samsung!

Dotkom

Nem csak a telefonodra vannak új alkalmazások: Nyomtatókra készített programokat a Samsung!

Új okos nyomtató alkalmazások a dél-koreai gyártótól.

A Dynamic Workflow és a RemoteCall a Smart UX Centerhez, a Samsung Smart MultiXpress multifunkciós nyomtatóinak Android-alapú felhasználói felületéhez fejlesztett kiegészítő alkalmazások. Ezek az új applikációk egyetlen lépésben látnak el összetett dokumentumkezelési feladatokat, és képesek távolról összekötni a nyomtatókat a szervizekkel, ezáltal időt takarítva meg a felhasználóik számára.

„A modern mobiltechnológiai megoldások széleskörű lehetőséget nyújtanak az irodai környezetben is. Erre a koncepcióra épül a Samsung új nyomtató ökoszisztémája is – mondta el David SW Song, a Samsung Electronics nyomtató megoldások üzletágának alelnöke – A Smart UX Center és a hozzá fejlesztett applikációknak hála a nyomtatók kompatibilisek az Android rendszerrel, ezáltal nagyobb mobilitást és összekapcsolhatóságot kínálva a felhasználóknak”

A Dynamic Workflow alkalmazás lehetővé teszi, hogy a felhasználók munkafolyamatokat hozzanak létre, amiket testre is szabhatnak. Egyetlen folyamatba lehet tömöríteni például olyan összetett feladatokat, mint a szkennelés, az optikai karakterfelismerés és a dokumentumelosztás, amely a későbbi egyszerű elérés érdekében egyetlen érintéssel elmenthető és előhívható.

Samsung_New_Printing_Apps

A RemoteCall egy olyan fizetős alkalmazás, amely a hiba távoli diagnosztizálása és elhárítása érdekében összeköti a nyomtatót a szervízzel.  Távmenedzsment segítségével a szerviz munkatársai képesek vezérelni a Smart UX Centert, és útmutatást nyújthatnak a felhasználónak a hibaelhárítási folyamat során. Szükség esetén a probléma megoldása érdekében a szakemberek akár a PC-hez is tudnak kapcsolódni. A távoli eléréssel a kevesebb kiszállásnak köszönhetően nem csupán időt, hanem pénzt is spórolhatnak a végfelhasználók, illetve a Samsung viszonteladó partnerei is.

Az új alkalmazások főbb tulajdonságai:

Dynamic Workflow:

  • Alkalmazások kombinációja: egy munkafolyamatban ötvözi több különböző alkalmazás funkcióit
  • Megnövelt produktivitás: időtakarékos, gyors elérést biztosít, az egyszerű mentési lehetőség pedig növeli az iroda hatékonyságát.

RemoteCall:

  • Screen control: a távoli elérés valós idejű probléma diagnosztizálást tesz lehetővé.
  • On-Screen Drawing: a képernyőn való rajzolással a fontos pontok kijelölhetők, ezzel egyszerűbbé és világosabbá tehető a kommunikáció a felhasználók és a szerviz között
  • Text chat: mobil chat lehetőséget kínál a szervíz munkatársaival
  • Egyszerű kapcsolódás: egy 6 számjegyű kód beírásával egy lépésben lehet kapcsolódni, a kódot a szerviz center bocsátja ki

A Samsung minden hónapban új applikációkkal és widgetekkel bővíti a Smart UX Centert, amely a vállalat egyik kiemelt IoT (Internet of Things) projektje. A Smart UX Center célja, hogy a legújabb mobilpiaci fejlesztéseket az irodai munkafolyamatok szolgálatába állítsa, és tökéletesítse az irodai megoldásokat azáltal, hogy a felhasználók zökkenőmentesen tudják menedzselni feladataikat a különböző irodai eszközök között.

„A Smart UX Center által kínált élményt a felhasználók mobiltelefonjaira is kiterjesztettük, hogy a gyorsan terjedő BYOD (Bring Your Own Devices) trendet összeegyeztessük az egyre mobilisabb világgal – nyilatkozta SW Song, majd hozzátette – A nyomtatásra ma már ne egy irodához kötött, sokkal inkább egy bárhonnan megoldható tevékenységként tekintsünk!”

 



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés