Connect with us

Hirdetés

technokrata

Elfogyott a hely a telefonodon? Itt egy kártya, amire minden elfér!

Dotkom

Elfogyott a hely a telefonodon? Itt egy kártya, amire minden elfér!

A Samsung emeli a tétet az új 128 GB-os microSD memóriakártyával.

Az új, 128 GB-os microSD kártyával a Samsung a legmodernebb megoldást kínálja a felhasználóknak a különösen nagyméretű és felbontású videós, fotós és multimediális tartalmak villámgyors mentésére, legyen szó bármilyen mobileszközről.

„Az olyan fejlett technológiák elterjedésével, mint az akciókamerák és drónok, a felhasználók egyre többet várnak el a memóriakártyáktól – nyilatkozta Un-Soo Kim, a Samsung Electronics memória üzletágának marketingért felelős elnökhelyettese. – A 4K UHD videós tartalmak rögzítése és lejátszása terén hihetetlenül gyors fejlődésnek vagyunk tanúi, éppen ezért egyre inkább szükség van a nagyobb tárhelyre és a gyorsabb átviteli sebességre. A PRO Plus 128 GB-os microSD kártya bemutatásával a Samsung a kategória legjobb memóriakártyáját hozta el, amely nem csak kielégíti a fogyasztók gyorsan változó igényeit, de a vállalat vezető szerepét is erősíti a memóriagyártás területén”

2) PRO Plus 128GB Micro sdxc L perspective

A 128 GB-os microSD kártya a Samsung PRO Plus sorozatának legújabb tagja, amelyet 2015 májusában mutattak be 32 GB-os és 64 GB-os verzióban. A 128 GB-os microSD jellemzői a kiváló minőségű MLC NAND flash technológia, az UHS-I Speed Class 3 (U3) és Speed Class 10 támogatás, amelyeknek hála az iparágban leggyorsabb, akár 95MB/s olvasási és 90MB/s írási sebességre is képes.

Az új PRO Plus microSD kártya ideális választás a felsőkategóriás okostelefonokhoz és tabletekhez, ráadásul megfelel az összes biztonsággal, kapacitással, teljesítménnyel és környezetvédelemmel kapcsolatos követelménynek is. A megnövelt teljesítményű memóriakártya  szorosan hozzájárul az olyan újkeletű szórakoztatóelektronikai eszközök térnyeréséhez, mint az akciókamerák és a drónok. Az új microSD kártya alkalmas a professzionális fotók tárolására és továbbítására, valamint biztosítja a 4K UHD videók zökkenőmentes rögzítését és lejátszását. Az eszközzel összesen 3 óra 50 perc 4K UHD tartalom és 16 óra 20 perc Full HD minőségű videó rögzíthető. Továbbá, a Samsung által becsült felhasználói beállítások és konfigurációk alapján, a PRO Plus akár 10 940 db fotó vagy 30 670 db MP3 formátumú zeneszám tárolását teszi lehetővé.

3) 128GB micro SDXC all Line-up

A PRO Plus 128 GB-os microSD kártyát úgy tervezték, hogy minden microSD foglalattal kompatibilis legyen, és rendelkezzen a nemrégiben frissített Samsung négyes védelmi rendszerével, vagyis vízálló (IEC 60529, IPX7), ellenáll a szélsőséges hőhatásnak, valamint a röntgen és a mágneses sugárzásnak is. Az eszköz 10 éves garanciával kerül forgalomba, valamint -25°C és 85°C közötti üzemi és -40°C és 85°C üzemen kívüli hőmérsékleten garantált a működése. A kártyán tárolt adatokra nincs hatással a röntgensugárzás és ellenáll akár 15.000 gauss mágneses erőnek is, amely egyenértékű egy magas erőterű MRI gép teljesítményével.

A Samsung PRO Plus 128 GB-os microSD memóriakártyája mostantól több mint 50 országban elérhető, köztük Kínában, Európában, Koreában, és az Egyesült Államokban.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés