Connect with us

technokrata

Ennél gyorsabb pendrive-ot nem sűrűn találsz

Dotkom

Ennél gyorsabb pendrive-ot nem sűrűn találsz

Gyors és jól néz ki a Kinsgton legújabb pendrive-ja.

A HyperX®, a Kingston Technology Company Inc., a világ vezető független memóriagyártójának divíziója bemutatta a DRAM és SSD-meghajtókat is magába foglaló Savage termékcsalád legújabb tagját, a HyperX Savage pendrive-ot, amely a nagy sikerű DataTraveler® HyperX 3.0 utódja.

HyperX_Savage_USB_1

A HyperX Savage USB rendkívül gyors fájlátvitelre képes, teljesítménye akár a 350 MB/s olvasási és 250 MB/s írási sebességet is elérheti. Az 1. generációs USB 3.1 (USB 3.0) flash meghajtó azon felhasználók számára ideális, akik minimalizálni szeretnék a nagyméretű digitális fájlok – például filmek, zeneszámok és nagyfelbontású képek – fájlátviteli idejét. A 64 GB-os, 128 GB-os és 256 GB-os kapacitással elérhető új pendrive nem csak praktikus, de a letisztult fekete borítás és a metálvörös HyperX logó merész, divatos megjelenést kölcsönöz az eszköznek. Gamerek számára is kiváló kiegészítőként szolgálhat, hiszen kompatibilis a legújabb asztali és hordozható számítógépekkel, továbbá játékkonzolokkal1 (például PS4™-gyel és Xbox One™-nal).

HyperX_Savage_USB_3

„Izgatottan mutatjuk be az új HyperX Savage USB-t, amellyel a játékosok és a rajongók kiaknázhatják az egyre elterjedtebb 1. generációs USB 3.1, más néven USB 3.0 szabvány lehetőségeit. Ez az eddigi leggyorsabb memóriakulcsunk, amely nagy teljesítményének, vonzó megjelenésének és agresszív kialakításának köszönhetően asztali számítógépekkel és konzolokkal egyaránt használható, és tökéletesen kiszolgálja a profi játékosok, valamint az amatőr felhasználók igényeit egyaránt” mondta Kaszál Norbert, a Kingston Technology Magyarországért és Szlovéniáért felelős üzletfejlesztési menedzsere.

HyperX_Savage_USB_2

A HyperX Savage USB jellemzői és műszaki adatai:

 • Káprázatosan gyors átviteli sebesség: a HyperX Savage villámgyors, 350 MB/s olvasási és 250 MB/s írási átviteli sebességet biztosít (a 64 GB kapacitású modell esetén 350 MB/s olvasási és 180 MB/s írási sebesség), amivel idő takarítható meg, valamint gyorsan, teljesítménycsökkenés nélkül érhetők el a fájlok. Az akár 256 GB kapacitás rengeteg helyet biztosít a nagyméretű fájlok, például filmek, nagyfelbontású képek, zeneszámok, játékok és egyéb tartalmak tárolására.
 • generációs USB 3.1-funkciók: a HyperX Savage megfelel az 1. generációs USB 3.1 specifikációnak, így a felhasználók kihasználhatják az újabb számítógépek és notebookok USB 3.0-portjainak előnyeit.
 • Merész megjelenés: a stílusos meghajtó agresszív megjelenése nagyszerűen illik a legújabb asztali számítógépekhez és konzolokhoz. Az elegáns, fekete borításnak a jellegzetes, metálvörös színű HyperX embléma kölcsönöz még vonzóbb megjelenést.
 • Többplatformos kompatibilitás: ez a sokoldalú meghajtó több platformhoz, például asztali és hordozható számítógépekhez, illetve PS4™, PS3™, Xbox One™ és Xbox 360® játékkonzolokhoz is csatlakoztatható. A vékony kialakítás révén a konzolok keskeny USB-portjaiba is könnyedén illeszkedik, így a felhasználók gyorsan másolhatják át profiljukat.
 • Kapacitás: 64 GB, 128 GB, 256 GB
 • Sebesség: generációs USB 3.1 (USB 3.0)
  • 64 GB: 350 MB/s olvasási és 180 MB/s írási sebesség
  • 128 GB–256 GB: 350 MB/s olvasási és 250 MB/s írási sebesség
 • Méretek: 76,3 mm x 23,48 mm x 12,17 mm
 • Hőmérséklet működés közben: 0 °C és 60 °C között
 • Tárolási hőmérséklet: -20 °C és 85 °C között
 • Jótállás/támogatás: Öt év jótállás, ingyenes műszaki támogatással
 • Visszamenőleges kompatibilitás: USB 3.0 és USB 2.0Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

samsung
galaxy

SmartWatch

Bemutatkozik a Samsung Galaxy Watch3 Titanium

2020. szeptember 19. szombat
apple
xperia

SmartPhone

A Sony bemutatja az Xperia 5 II-t

2020. szeptember 18. péntek
panasonic RZ S500W füllhallgató
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin