Connect with us

technokrata

Monumentális lesz az új DC Comics film!

Dotkom

Monumentális lesz az új DC Comics film!

Egy 3 perces új előzetest kapott a Batman v Superman.

Az első kedvcsinálót 4 hónappal ezelőtt mutatta be a Batman v Superman-hez a forgalmazó, Warner Bros. Már akkor is megmutatkozott milyen elképesztően látványosra akarják csinálni a filmet. Ez nyilván kapcsolatban áll a konkurens Marvel filmes univerzum ledöbbentő látványvilágával.

Itthoni idő szerint ma hajnalban azonban egy új előzetes került fel a világhálóra, mely az előző videó utáni teóriákat alátámasztotta. Ugyanis elkezdett terjedni egy rajongói elképzelés, miszerint a film nem végig a két szuperhős egymás elleni harcáról fog szólni, hanem együtt küzdenek majd a leghatalmasabb főgonosz, Doomsday ellen. Számtalan videóblogger osztotta meg a különféle “bizonyítékait” ezzel kapcsolatban. A Warner most egyértelműen alátámasztotta ezt a felvetést.

A hosszú párbeszéddel induló bemutató során gyakorlatilag a teljes cselekményszálat megmutatják. Lesz itt minden! Batmobile-al, repülővel, puszta kézzel egymás ellen harcoló szuperhősök, Wonder Woman, Doomsday, és nem utolsó sorban a Lex Luthort játszót Jesse Eisenberg, aki a trailerek alapján az eddigi legjobb Lex lehet.

Erre a mozira érdemes lesz márciusban beülni!Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés
Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Dotkom

Hirdetés

Műszaki-Magazin.hu