Connect with us

technokrata

Jön a gyerek de nem akarsz egyterűvel járni? Itt a megoldás!

Dotkom

Jön a gyerek de nem akarsz egyterűvel járni? Itt a megoldás!

Akár egy kabrióba is behelyezhető a különleges gyermekülés-rendszer.

A legtöbb személyautóval kényelmesen szállíthatunk egy, legfeljebb két gyerekülést, ám ennél többre már csak a buszlimuzinok esetén van lehetőség. Ez azonban gyakran azt is jelenti, hogy a vezetési élménynek annyi, hiszen az egyterűek tervezésekor a legritkábban szerepel az élvezetes irányíthatóság a prioritások között.

multimac1

Ezzel a problémával szembesült Kevin Macliver is, aki négy gyermek édesapjaként mindeddig csak óriási egyterűekben szállíthatta utódait, ez pedig cseppet sem volt az ínyére. Ő alkotta meg a MultiMac névre keresztelt rendszert, amit az adott autó méretére lehet szabni és egy átlagos típus hátsó sorában így három, legfeljebb 12 éves gyermek is elfér.

A MultiMac nem igényel bonyolult átalakítást, a rendszert az autó beépített üléseire kell felhelyezni. Jó hír, hogy akkor sincs gond, ha a gyermekek hirtelen felnőnek, hiszen ilyenkor egyszerűen cserélhetőek a fejtámlák, illetve kisbabák esetén hátrafelé néző üléseket is fel lehet helyezni.

multimac2

A rendszer már most megvásárolható, ám egyáltalán nem olcsó, hiszen az alap csomagért 1499 fontot, azaz 665 ezer forintot kérnek.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin