Connect with us

Hirdetés

technokrata

Van egy jó ötleted? Jelentkezz erre a pályázatra!

Dotkom

Van egy jó ötleted? Jelentkezz erre a pályázatra!

A Kitchen Budapest ismét meghirdeti a fiatal tehetségeket és innovatív projektjeiket felkaroló ötletfejlesztési programját, a Talent programot.

A vállalkozó szellemű csapatok jelentkezését november 23-ig várják a KIBU honlapján.

A Kitchen Budapest (KIBU) 2007-es megalakulása óta egy olyan nemzetközileg is elismert innovációs labor, amely a hazai kreatív projektek indulását támogatja. Célunk, hogy az ötletre épített értékből és tartalomból hosszútávon is sikeres projekteket hozzanak létre, amelyek nem csak elméleti síkon működnek, hanem piaci környezetben is megállják a helyüket. Startup program mellett a korábbi fázisú ötletek számára indított Talent programban félévente olyan tehetséges fiatalok jelentkezését várják, akik 3-5 fős csapatukkal készen állnak próbára tenni saját ötletüket, tudásukat, és elég motiváltak ahhoz, hogy megszerezzék a megvalósításhoz szükséges készségeket és tapasztalatokat.

Talent_headline

Miért érdemes jelentkezni?

A kiválasztott projektek számára a KIBU 6 hónapon keresztül pénzügyi támogatást, inspiráló munkateret, tudást és kapcsolati tőkét biztosít. Továbbá a bejutó csapatok a projekt jellegének megfelelő szakmai mentorálást is kapnak a KIBU csapatának közreműködésével. A jelenleg futó talent projektekről bővebben itt olvashatsz.

Pályázás

A Talent programba szánt ötleteket a KIBU honlapján található jelentkezési íven keresztül lehet beküldeni. A három körös kiválasztási folyamatot követően 2016. január 4-én kezdődik a közös munka. A pályázattal kapcsolatos részletek az alábbi linken találhatóak.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés