Connect with us

Hirdetés

technokrata

Mégis létezik az Apple autója?

Dotkom

Mégis létezik az Apple autója?

Elképzelhető, hogy igen cseles módon próbálták meg leplezni az autó fejlesztését.

Már hosszú ideje pletykálják, hogy az Apple még az évtized vége előtt bemutatja a saját autóját. Mindeddig azonban nem volt komolyan vehető nyoma a projektnek, csak az információ morzsákra támaszkodhattunk. Most viszont felbukkant egy titokzatos cég, amelynek szintén Kaliforniában van a székhelye és meglepő módon rengeteg, volt Tesla, BMW, Ferrari, Ford és GM alkalmazottja van.

faradayfuture

A Faraday Future nem kisebb célt tűzött ki maga elé, minthogy 2017-ben már Kalifornia mellett Nevadában is gyártani szeretné az autóit, de elképzelhető, hogy Louisianában és Grúziában is létrehoznak egy üzemet.

Bár a vállalat hevesen cáfolja, hogy köze lenne az Apple-höz, a kaliforniai gyártó nem is olyan régen egy, a most épülő Campus 2-nél kétszer nagyobb földterületet vásárolt meg, ami jó terep lehet egy esetleges, személyautóüzem létrehozására. A dologban az igazán érdekes az, hogy egy ilyen projektet nem lehet titokban tartani, azaz, ha mindenképpen 2017-ben akarják piacra dobni a járművet, akkor akár már jövőre be kell mutatniuk, hogy időben elkezdhessék az utcai teszteket.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés