Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ferrarinak is kell a kibervédelem

Dotkom

Ferrarinak is kell a kibervédelem

Még öt évig együtt: a Kaspersky Lab bővíti együttműködését a Scuderia Ferrarival.

A Kaspersky Lab, a világ egyik leggyorsabban növekvő kiberbiztonsági vállalata örömmel jelenti be, hogy meghosszabbította a Scuderia Ferrarival kötött szponzori szerződését. Az új, öt évre szóló szerződés 2017-től 2021-ig szól majd.

„Ez egy nagy és fontos nap a számunkra, így érthető, hogy nagyon izgatottak vagyunk, hogy ismét meghosszabbíthatjuk az együttműködésünket a Scuderia Ferrari csapatával. Habár különböző területeken dolgozunk, de az értékeink közösek, hiszen mindkét fél elköteleződött, hogy a legjobb legyen abban, amit csinál. Már nagyon várom a további izgalmas projekteket és győzelmeket!” – mondta az együttműködésről Eugene Kaspersky, a Kaspersky Lab elnöke és vezérigazgatója.

A két cég közötti partnerség 2010-ben kezdődött, amelyet évről évre tovább bővítettek a felek. A Kaspersky Lab, a Scuderia Ferrari F1-es istálló szoros közreműködésével hozta létre a Kaspersky Motorsportot, amely összefogja a vállalat összes motorsporttal kapcsolatos tevékenységét.

Eugene Kaspersky-Maurizio Arrivabene

Fe„Látható, hogy bár különböző területeken dolgozunk, nagyon sok közös pont van közöttünk és a Scuderia Ferrari csapata között. Mindkét vállalat vezető szerepet tölt be a saját területén, elköteleződött az innováció mellett és egyaránt szenvedélyesen szereti azt, amit csinál. A Kaspersky Lab csapatával nagyon büszkék vagyunk arra, hogy egy ilyen inspiráló partnerrel dolgozhatunk együtt.” – kommentálta az együttműködést Alexander Moiseev, a Kaspersky Lab Európáért felelős ügyvezető igazgatója és a Kaspersky Motorsport alapítója.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés