Connect with us

technokrata

Mindegy mi történik, van rá garancia!

Dotkom

Mindegy mi történik, van rá garancia!

A Toshiba bemutatja a No Matter What garanciát: Védelmet biztosít véletlen sérülés, lopás, adatvesztés és online támadások ellen .

A Toshiba Europe GmbH a mai napon bejelentette a No Matter What garanciát – ami extra védelmet biztosít váratlan és kellemetlen helyzetekben. A Toshiba normál, szétcsatlakoztatható és átalakítható laptopjainak termékskálája esetében a vásárlásnál ingyenesen járó No Matter What garancia átfogó védelmet ad szinte minden eshetőségre.

A garancia öt különböző szolgáltatást tartalmaz: garancia kiterjesztést; védelmet a véletlenszerű sérüléstől, lopás esetén, valamint adatvesztés bekövetkeztekor; illetve egy McAfee LiveSafe  licencet, amely megnövelt biztonságot nyújt egy új eszköz esetében. A No Matter What garancia promóció a mai naptól 2016. március 31-ig Európa bizonyos országaiban érvényes, és a vásárlástól számított 14 napon belüli regisztrációhoz van kötve.

Toshiba-Satellite-P55t-A_LNCIMA20130827_0073_27

Sandor van der Ham, a Toshiba Europe GmbH, B2C PC és lifestyle termékek, szolgáltatások csoportjának alelnöke, így nyilatkozott: „Felgyorsult mindennapjainkhoz és a megnövekedett számítógép-használathoz örömünkre szolgál, hogy egy extra védelmet is biztosíthatunk ügyfeleinknek. A No Matter What garanciát a teljes Satellite, Qosmio, Chromebook és Kira termékskála megkapta, ezzel is szeretnénk bizonyítani vásárlóinknak, hogy hiszünk a termékeinkben és azok a teljes életciklusuk során is működni fognak, valamint védettek lesznek a kiszámíthatatlan dolgok ellen, mint a véletlen sérülés és online támadások.”

Garancia kiterjesztés

A Toshiba laptopok híresek megbízhatóságukról, ugyanakkor a No Matter What garancia további biztonságérzetet ad vásárlóknak, hogy a véletlen és nemkívánatos események bekövetkeztekor is védi őket a szokásos 1-2 évesnél hosszabb, 3 éves nemzetközi garancia. 

Véletlen sérülés

Mivel folyamatosan mozgásban vagyunk a véletlen sérülés esetén nyújtott garancia a napjainkban legtöbbször előforduló veszélyekre nyújt átfogó megoldást. Például ha egy utazás során vagy a nagy rohanás közepette véletlenül leejti laptopját, vagy leönti azt kávéjával, a No Matter What garanciának köszönhetően kicseréljük vagy megjavítjuk eszközét.

mobillopas

Lopás

Azok a felhasználók, akik közterületeken vagy utazás során használják gépüket, nem hagyhatják figyelmen kívül a lopás veszélyét. Egy szerencsétlen helyzet bármikor megtörténhet, de azon Toshiba vásárlók, akik regisztráltak a No Matter What garanciára, jogosultak lesznek egy ingyenes helyettesítő termékre, ami az eredetivel megegyező vagy azzal egyenértékű típus.

Adat-helyreállítás

Gyakran előfordul, hogy a laptop felhasználó az összes digitális anyagát azon tárolja. A merevlemezen tarthatjuk családi képeinket, videókat, zenéket vagy egyéb emlékeket, tehát egy winchester hiba katasztrofális élménnyé válhat. A No Matter What garancia keretében a Toshiba kicseréli a hibás meghajtót, és mindent megtesz annak érdekében, hogy az adatokat helyreállítsa.

IBM-Drives-Flash-Technology-Deeper-into-the-Enterprise-to-Speed-Big-Data-Analytics_394x296

McAfee LiveSafe

A No Matter What garancia nem csak arról szól, hogy megjavítjuk az eszközt, ha valami rossz dolog történt. A Toshiba egyéves McAfee LiveSafe licencet ad a garanciára regisztrálóknak, ami újabb biztonságot növelő tényező, hiszen megvédi a felhasználó adatait, identitását és az eszközt is a kéretlen programoktól, kémprogramoktól és egyebektől. A McAfee LiveSafe spamszűrést és szülői felügyeletet is tartalmaz.

Azon vásárlók, akik a promócióban résztvevő laptopok közül választottak a mai naptól ingyenes regisztrálhatnak a No Matter What garanciára az alábbi oldalon: www.nomatterwhatguarantee.comSzólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin