Connect with us

Hirdetés

technokrata

A virtuális valóságba repít Ákos legújabb videoklipje

Dotkom

A virtuális valóságba repít Ákos legújabb videoklipje

Ma mutatta be Ákos a tizennyolcadik, magyar nyelvű szólóalbumát és a címadó dalhoz, a „Még egyszer” című szerzeményhez készült egyedülálló videoklipjét.

Szeptember 29-től kapható Ákos „Még egyszer” című albuma, amely tizenhárom új dalt tartalmaz. Az album címadó dalához videoklip is készült, amely a dalt játszó zenekar mellett Ákos munkásságnak elmúlt két évtizedét mutatja be, felvonultatva azokat az emblematikus ruhákat, amelyeket videoklipekben és koncerteken viselt a mindvégig töretlen sikernek örvendő énekes. A Samsunggal együttműködésben forgatott klip különlegessége, hogy 360 fokos kameratechnikával készült. A „Még egyszer” videója az első olyan 360 fokos magyar videoklip, amely mobileszközökön és speciális, virtuális valóság szemüvegeken is megtekinthető.

_TC12651

„A virtuális valóságban megelevenedik a videoklip és egyenesen az események közepébe csöppenhetünk. Az egyik jelentben például bárki egészen közelről átélheti azt az elképesztő érzést, ahogy körülötte zenél a banda, szabadon körülnézhet a klipben” – jellemezte az új klipjét Ákos. „Mindig is vonzottak az innovatív technikai megoldások és motiváló erőként éltem meg a folyamatos fejlődést a saját munkáim során is. A Samsunggal való együttműködés révén lehetőségünk nyílt rá, hogy a legmodernebb technológiát használva valami teljesen új formátumot próbálhassunk ki. Kemény forgatáson vagyunk túl, a legrázósabb része az volt, amikor a víz alatt kellett énekelnem egy fémpanelhez kötve. Ijesztő volt a fulladásközeli élmény, de sok őrültséget vállaltam már a dalok kedvéért, és remélem, a közönség is visszaigazolja majd a befektetett munkát. Szeretnénk, ha egyedülálló élményt nyújtana az új album és a különleges formátumú klip is.”

„Az innováció, a lenyűgöző látványvilág és a minőség iránti elkötelezettség hívta életre azt közös vállalkozást, amelynek eredménye ez a különleges videó” – mondta el Nyilas Orsolya, a Samsung Electronics Magyar Zrt. vállalati kommunikációs vezetője. „A Samsung a folytonos fejlesztéssel, a csúcstechnikás termékeivel arra törekszik, hogy valódi élményeket nyújtson a mindennapokban. Meggyőződésünk, hogy a „Még egyszer” egyedi videoklipje felejthetetlen lesz Ákos sok ezres rajongótáborának és minden jó zenét és látványos videoklipet szerető nézőnek.”

_TC12234

A 360 fokos élményt a Samsung Gear VR virtuális valóság szemüveg teszi teljessé, amellyel október közepétől a Samsung Experience Store-okban nézheti meg a közönség Ákos videoklipjét. A zenei videó Samsung Galaxy S6 családhoz tartozó telefonokra applikáció formájában is letölthető lesz. A klipet emellett Ákos, valamint a Samsung Magyarország hivatalos Youtube csatornáin is meg lehet majd tekinteni.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés