Connect with us

technokrata

Ezekkel út közben is folytatódhat a munka

Dotkom

Ezekkel út közben is folytatódhat a munka

A Logitech a mai napon mutatta be új K380 Multi-Device Bluetooth billentyűzetét és M535 Bluetooth egerét.

„Manapság bárhol találhatunk, szerkeszthetünk és megoszthatunk bennünket inspiráló tartalmakat, mindezt ráadásul bármilyen eszközről megtehetjük” – mondta el Charlotte Johs, a vállalat számítógép perifériák üzletágának alelnöke. „Az ilyen összekapcsolódott, többkészülékes világban a munka már nem korlátozható egy iroda vagy egy stúdió falai közé. A kanapé, a terasz vagy a kávézó az új munkahely, ahol a Logitech K380 és M535 nyújt alternatívát a kreatív szabadsághoz anélkül, hogy választanunk kellene a precizitás és a kényelem között.”

JPG 72 dpi -RGB--K380 keyboard lifestyle 54

Logitech K380 Multi-Device Bluetooth billentyűzet

A Logitech K380 Multi-Device Bluetooth billentyűzet kényelmes gépelést biztosít asztali számítógépen, okostelefonon és tableten egyaránt. Használd bármilyen platformon a lakás bármelyik pontján, kapcsolódva akár három eszközhöz, amik között könnyedén válthatsz az Easy-Switch gombok segítségével.

JPG 72 dpi -RGB--K380 keyboard lifestyle 56

A billentyűzet felismeri a kapcsolódott eszközöket és automatikusan hozzáigazítja a gyorsgombokat a támogatott funkciókhoz – ezzel is kényelmesebbé téve a gépelést. Logitech K380 Multi-Device Bluetooth billentyűzet kétéves működést biztosít a hozzá tartozó két AAA elemnek köszönhetően. A billentyűzet kék és szürke színekben lesz kapható 44,99 eurós ajánlott kiskereskedelmi áron.

JPG 72 dpi -RGB--Hainan_08

Logitech M535 Bluetooth egér

Az M535 Bluetooth egérrel gyakorlatilag bármilyen eszközről dolgozhatsz ahol, és amikor csak szeretnéd. A programozható navigációs gombokkal kezedbe veheted az irányítást, válthatsz alkalmazások és eszközök között, vonszolhatsz fájlokat és képeket, használhatod a háromujjas gesztusokat, ami a Mission Controlt hozza elő Mac-en, és a Task View-t Windows 10-en. Az egér a lézeres optikai szenzorának köszönhetően megbízhatóan teljesít szinte minden felületen – a fém kávéasztaloktól a kedvenc íróasztalod munkalapjáig. Méreteiből fakadóan könnyen hordozható, horizontálisan billenthető görgőjével kényelmesen lapozhatsz táblázatokban, weblapokon. Gömbölyű, tenyérbe simuló formájának és gumírozott felületének köszönhetően kényelmes használatot biztosít, a hozzá tartozó AA elem segítségével akár 10 hónapig is használható. A Logitech M535 Bluetooth egér szürke és kék színekben lesz kapható 44,99 eurós ajánlott kiskereskedelmi áron.

JPG 72 dpi -RGB--Hainan_20

A Logitech Options Software letöltésével a billentyűzet és az egér is saját igényeid szerint optimalizálható, a lehetőségeid tárháza szinte végtelen. Bár a két eszköz egymástól függetlenül is működik, a hasonló színek és dizájn miatt nagyon jól mutatnak együtt.

Elérhetőség

A Logitech K380 Multi-Device Bluetooth billentyűzet várhatóan idén októbertől, a Logitech M535 Bluetooth egér valamivel korábban, már szeptembertől megvásárolható Európában.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

galaxy

SmartWatch

Bemutatkozik a Samsung Galaxy Watch3 Titanium

2020. szeptember 19. szombat
apple
xperia

SmartPhone

A Sony bemutatja az Xperia 5 II-t

2020. szeptember 18. péntek
panasonic RZ S500W füllhallgató
honor

SmartPhone

A Honor 9X Pro már elérhető Magyarországon

2020. szeptember 16. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin