Connect with us

technokrata

Megérkeztek a szuperfilmek a Samsung új tévéire

Dotkom

Megérkeztek a szuperfilmek a Samsung új tévéire

Az HBO GO már Tizen operációs rendszerű okostévékre is elérhető.

Már a Tizen operációs rendszerű Samsung okostévéken is élvezhető Magyarországon az HBO GO online tartalomszolgáltatása. 2015. augusztus 25-étől ugyanis erre a platformra is elérhető az HBO GO alkalmazása, amelynek segítségével – havi előfizetési díj ellenében – hozzá lehet férni az HBO GO videotárában elérhető több száz órányi tartalomhoz.

hbo_go_01

2015-től kezdődően a Samsung valamennyi új okostévéje a nyílt forráskódú Tizen operációs rendszert futtatja. Ez a platform nem csak jobb csatlakoztathatóságot és párhuzamos feladatellátást biztosít, de a fejlesztők számára is jobb lehetőséget kínál az alkalmazások fejlesztésére – amelyből a folyamatosan bővülő tartalmak révén a felhasználók profitálnak.

hbo_go_03

„Folyamatosan arra törekszünk, hogy okostévéinken elérhető változatos tartalmakkal a szórakozás egy egészen új szintjét biztosítsuk vásárlóinknak. Jelentős eredmény, hogy a Tizen operációs rendszeren már az HBO GO alkalmazása is letölthető, amellyel az HBO GO teljes magyarországi online videokínálatához hozzá lehet férni Magyarországon. Segítségével a család minden tagja kedvére válogathat a mozifilmek, sikersorozatok, dokumentumfilmek, koncertfilmek, az animációs- illetve rajzfilmek között.” – mondta el Nyilas Orsolya, a Samsung Magyar Zrt. vállalati kommunikációs vezetője.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

galaxy

SmartWatch

Bemutatkozik a Samsung Galaxy Watch3 Titanium

2020. szeptember 19. szombat
apple
xperia

SmartPhone

A Sony bemutatja az Xperia 5 II-t

2020. szeptember 18. péntek
panasonic RZ S500W füllhallgató
honor

SmartPhone

A Honor 9X Pro már elérhető Magyarországon

2020. szeptember 16. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin