Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ezt a munkát te is megkaphatod!

Dotkom

Ezt a munkát te is megkaphatod!

Augusztus elsején indul a Ki Mit Tube zsűri-kutató, de már most lehet jelentkezni.

Idén mindenki előtt ott a lehetőség, hogy kilépjen a félhomályból, és még pénzt is keressen azzal, hogy beül a Ki Mit Tube zsűrijébe! A második évadra a szervezők két részre bontották a tavaly 500 nevezőt és 80 ezer szavazatot vonzó, több mint 9 millió videó-megtekintést hozó Ki Mit Tube-ot, még nagyobb hatalmat adva a népnek: az első szakaszban, a zsűri-kutató során, a 10. zsűritagot választhatják meg a netezők, a második szakaszban pedig a produkciókat értékelhetik szavazataikkal.

ki_mit_tube_3

Ha valaki úgy érzi, hogy tökéletes véleményvezér lenne, olyan, aki képes megvédeni álláspontját akár a néppel, akár a többi zsűritaggal szemben, ráadásul még szórakoztató is, nincs más dolga, mint értékelő videót készíteni a tavaly született Ki Mit Tube produkciók egyikéről, és feltölteni azt a www.kimittube.hu-ra augusztus hetedikéig, de ha lehet, előbb, hogy a lehető legtöbb szavazatot kaphassa a netezőktől. A legeredményesebb három zsűri-jelölt ezt követően a döntő fordulóba jut, ahol újabb kritikavideót kell készíteniük az általuk legfontosabbnak tartott öt Youtube-videóról. A győztest – a 10. zsűritagot –, természetesen ebben a fordulóban is a nép választhatja ki szavazataival.

ki_mit_tube_2

A zsűri-kutató győztese a zsűri teljes jogú tagjává válik, és – természetesen fizetésért –, kritikusként részt vesz a Ki Mit Tube produkciós szakaszában: értékeli az augusztus 18-tól beérkező produkciós videókat, támogatja kedvencei középdöntőbe, majd döntőbe jutását, és persze igyekszik meggyőzni a népet arról, hogy szeptember 20-án az ő támogatottja nyerje meg az idei Ki Mit Tube-ot.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés