Connect with us

Hirdetés

technokrata

Mostantól jobban megy a munka

Dotkom

Mostantól jobban megy a munka

A Schneider Electric az Eplannel közösen vezeti be E-CAD megoldásait, így növelve a vállalatok hatékonyságát.

A Schneider Electric, az energiamenedzsment nemzetközi szakértője és a mérnöki szoftvermegoldásokkal foglalkozó Eplan tanácsadó vállalat bejelentették együttműködési megállapodásukat. A partnerség keretében a Schneider Electric az Eplant nevezte ki E-CAD (elektronikus tervezőprogram) megoldásai elsődleges szolgáltatójává, melynek értelmében az Eplan feladata a Schneider Electric Energia üzletágához tartozó termékek globális tervezése.

Az Eplan Platform használatával a Schneider Electric célja, hogy a rendelkezésre álló elemek szabványosításával és újrahasznosításával növelje a termelékenységet. A megoldás elősegíti a teljes munkafolyamat optimalizálását a vállalat számára, a tervezéstől a gyártásig. A felület előmozdítja a tudásmenedzsmentet az információk rendszerbe ágyazásával, így azok mindig naprakészek és minden részleg számára hozzáférhetők. Emellett a megoldásnak köszönhetően a meglévő alkatrész-adatbázis is rendszerezhetővé és központosíthatóvá válik.

Shaking-Hands

„A Schneider Electric Energia üzletága sokáig kizárólag saját tervezőeszközökkel működött és saját tervezési eljárásokat alkalmazott. A hatékonyságra és a partnereinkkel való együttműködésre való törekvés erősödésével azonban ezek a munkamódszerek érvényüket vesztették. Az Eplan Platform bevezetésével a tudásbázisunk központosítását, a telephelyeink közötti fokozott kooperációt, és a munkaterhelés elosztását szeretnénk elérni a különböző projekteknek megfelelően” – mondta Frédéric Abbal, a Schneider Electric ügyvezető alelnöke.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy a Schneider Electric villamosmérnöki megoldásai globális platformjává választotta az Eplant, és egy erős stratégiai kapcsolat veszi kezdetét a két vállalat között. Úgy vélem, a mérnöki megoldások terén szerzett harminc éves tapasztalatunk hozzásegíti a Schneider Electricet ahhoz, hogy az élvonalba kerüljön a tervezés és a gyártás terén” – mondta Haluk Menderes, az Eplan ügyvezető igazgatója.

A három hónapos kísérleti időszak során három városban vezették be az Eplan Platformot: Chartres-de-Bretagne-ban (Franciaország), Regensburgban (Németország) és Manisában (Törökország). A projekt sikeres bevezetése lehetővé tette a csapatok számára, hogy összehangolják céljaikat és elvárásaikat, továbbá hogy egy globális szerződés keretében az Energia üzletág minden részlegében bevezessék az Eplan Platformot.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés