Connect with us

Hirdetés

technokrata

Táblagépet keresel? Ezeket érdemes most megvenni!

Dotkom

Táblagépet keresel? Ezeket érdemes most megvenni!

Legyen szó akár otthoni vagy épp út közbeni használatról, mára minden kategóriában megtalálhatjuk a számunkra leginkább megfelelő táblagépet.

Mostani összeállításunkban két kategóriára bontva ajánlunk közép, illetve felső-közép kategóriájú táblagépeket. Igyekeztünk olyanokat kiválasztani, melyek az adott területen ténylegesen helyt állnak és a használatuk élményt, nem pedig bosszúságot okoz majd.

Út közben:

Samsung Galaxy Tab 4 7.0 LTE

Kiváló társunk lehet út közben a Samsung Galaxy Tab 4 7.0 LTE. A hosszú névből talán már sejthető, hogy miről is van szó, de röviden egy kompakt, mobilinternet csatlakozású táblagépet kapunk a pénzünkért.

tab4

Az LTE csatlakozású modell egy 7”-es, 1280 x 800 pixel felbontású képernyőt rejt, mely mögött egy négymagos, 1,2 GHz-es processzor és 1,5 GB RAM foglal helyet. A stílusos készülékházban egy 4000 mAh-es akkumulátort is találunk, ezzel 10 óra aktív használatot is kibír a Tab 4-es.

Amennyire széleskörűen használható, annyira jó áron található meg most az eMAG kínálatában a Samsung modellje, hiszen egy példányért mindössze 68 989 forintot kell fizetni.

Acer Aspire Switch 10

Ilyen az, amikor egy laptop és egy táblagép találkozik. Az Acer modellje jó vétel lehet azoknak, akik egy érintőképernyős, szórakozásra használható táblagépet és egy, a munkában is helyt álló laptopot szeretnének vásárolni, egyben. Az Intel Atom processzorral érkező Aspire Switch 10 64 GB-os tárhelyén egy teljes értékű Windows 8.1-et találunk, így a hagyományos alkalmazások futtatása sem okoz gondot.

aspire10

További jó hír, hogy a kijelző a Snap Hinge technológiának köszönhetően fordítva is csatlakoztatható, így kényelmesen nézhetünk róla filmet, vagy épp tarthatunk vele egy prezentációt.

A 2 az 1-ben modell most 133 601 forintért vásárolható meg az eMAG-nál.

Otthon:

Apple iPad Air

Az Apple iPad-et hagyományosan a táblagép kategória koronázatlan királyának tartják, ez pedig többek között olyan készülékeknek is köszönhető, mint az iPad Air. A lenyűgöző formaterv egy 9,7”-es, Retina képernyőt rejt, míg a működésről az Apple A7-es processzora gondoskodik.

ipad

Kétségtelen, hogy az Air már kapott utódot az Air 2 személyében, azonban aki internetezésre, közösségi médiaelérésre illetve film vagy sorozatnézésre használná a táblagépét, még évekig elégedett lesz az Air-rel.

Az Apple táblagépe most 124 990 forintos áron elérhető az eMAG kínálatában, és még ingyenesen házhoz is szállítják.

Sony Xperia Z2 Tablet

A Sony OmniBalance névre keresztelt formanyelve a Z2 Tablet esetén is igen jól mutat, az alig 6,4 mm vékony táblagép szerencsére belül is jól teljesít.

z2tablet

A négymagos, 2,3 GHz-es processzor és a 3 GB RAM kombinációja a gyorsaságot garantálja, míg a 10,1”-es, Full HD felbontású IPS képernyő a megjelenítésről gondoskodik. A víz- és porálló kialakításnak hála pedig akár a medencében is működik a Sony táblagépe.

A szemkápráztató külsejű Sony tablet most 119 990 forintos áron megvásárolható az eMAG áruházában.

Lenovo Yoga 2

Elsősorban egyedi formaterve az, amely azonnal eladja a Lenovo Yoga 2-es táblagépet. A különleges kitámasztó segítségével ugyanis négyféle felhasználási módnak tud megfelelni a készülék.

yoga2tablet

Legyen szó akár az asztalon való gépelésről, a kanapén való olvasásról vagy épp a digitális képkeretként való használatról, a Yoga 2-es egy pillanat alatt átalakul. Az egyedi külső egy 8-es Full HD felbontású képernyőt, egy négymagos Intel Atom processzort, 2 GB RAM-ot és 16 GB-nyi memóriát rejt.

A Yoga 2 most csábító áron, már 79 990 forintért megvásárolható az eMAG-nál!

Jó hír, hogy mindegyik újdonság ingyenes házhozszállítással is megvásárolható az eMAG-nál!



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés