Connect with us

technokrata

Nyomdaipar: A profit kulcsa a digitalizáció

Dotkom

Nyomdaipar: A profit kulcsa a digitalizáció

A digitális technológia a nyomdaipar fejlődésének motorja. Az erre épülő értéknövelt szolgáltatások, üzleti lehetőségek jelentősen növelik a megrendelők számát és vele együtt a bevételeket.

Az elmúlt öt évben jelentős átalakulásnak indult a hazai nyomdapiac. Az iparági tapasztalatok azt mutatják, hogy digitális nyomtatás egyre nagyobb részét képezi a nyomdák bevételének, míg a kifejezetten ofszet nyomdai munkákból származó jövedelem csökkenni kezdett. A digitalizáció ezzel együtt új lendületet is adott ennek a szektornak. Folyamatosan bővül a digitális nyomtatással foglalkozó cégek száma. Az utóbbi években ez a szegmens olyannyira fejlődésnek indult idehaza, hogy a növekvő munkamennyiség miatt átlagosan ötévente váltanak nagyobb, termelékenyebb berendezésre a vállalkozások, de már nem ritka az sem egyes szolgáltatóknál, hogy kétévente cserélik le a gépeiket, mert „kinőtték” azokat.

A Xerox folyamatosan nyomon követi a nyomdaipari változásokat és a piaci elvárásokra, igényekre szabva fejleszti berendezéseit. Nem csupán gépeket biztosít, hanem olyan szolgáltatásokat, finanszírozási megoldásokat és szakmai támogatást is, amelyek révén a hazai nyomdai vállalkozások jobban kihasználhatják a digitális eljárásokban rejlő üzleti lehetőségeket.

Versant80

A vállalat legújabb fejlesztése, az Európában először nálunk debütáló Xerox Versan havonta átlagosan nyolcvanezer nyomatot képes kényelmesen előállítani, mindezt ultra HD, azaz 1200*1200 dpi raszterizálással, 10 bit színmélységben. A 80 lap/perc maximális nyomtatási sebességét még a 350 gsm média esetén is megtartja, köszönhetően a Performance Package-nek. A berendezés terhelhetősége és a kiváló képminőség biztosítása miatt szintén megfelelő választás lehet azoknak, akik fejleszteni vagy cserélni akarják a meglévő technológiájukat.

Az idei PPDexpo-n bemutatkozó Xerox Versant 80 Press havonta átlagosan nyolcvanezer nyomatot képes kényelmesen előállítani, mindezt ultra HD, azaz 1200*1200 dpi raszterizálással, 10 bit színmélységben. A 80 lap/perc maximális nyomtatási sebességét még a 350 gsm média esetén is megtartja, köszönhetően a Performance Package-nek. A berendezés terhelhetősége és a kiváló képminőség biztosítása miatt szintén megfelelő választás lehet azoknak, akik fejleszteni vagy cserélni akarják a meglévő technológiájukat.Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés
Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

balmuda

SmartPhone

A japán kenyérpirítógyár mobilokkal próbálkozik

2021. május 17. hétfő
legerősebb androidos mobiltelefonok listája 2021. árprilis

SmartPhone

Íme a legerősebb androidos mobilok

2021. május 15. szombat
google pixel

SmartPhone

Színre lépett a Google Pixel 5a

2021. május 11. kedd
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin

Hirdetés