Connect with us

Hirdetés

technokrata

Világszintű elismerésben részesült egy magyar női vezető

Dotkom

Világszintű elismerésben részesült egy magyar női vezető

A Stevie díjjal a világszinten kiemelkedő teljesítményt nyújtó női vezetőket ismerték el egy Gálaest keretében New York városában.

A Focus Consulting személyzeti tanácsadó vállalat ügyvezető-tulajdonosa, Bíró Tímea a Stevie® Díj bronz fokozatát nyerte az Év Női Vállalkozója, üzleti szolgáltatások kategóriában a 11. alkalommal megrendezett a Nők az Üzleti Életben Stevie Díj Gálaesten. A díjat tavaly év végén New York városában ünnepélyes keretek között adták át. Bíró Tímea egyetlen európai cégvezetőként érdemelte ki az elismerést kategóriájában.

A Nők az Üzleti Életben Stevie Díj az egyik legnagyobb világszintű elismerés a női vállalkozók, vezetők, alkalmazottak és az általuk irányított cégek számára. A világ minden részéről pályázhatnak egyének és szervezetek – magán és állami, profitorientált és non-profit, nagy és kis cégek – a díjra. 2014-ben 22 országból érkeztek nevezések a díjra. Több mint 1.200 pályázat érkezett idén olyan vállalatoktól, melyek, gyakorlatilag az összes létező iparágat képviselik. A Stevie Díj nyerteseit egy 160 vállalatvezetőből álló független szakmai grémium választotta ki.

Biro_Timea_2014SAWIB_dij

Bíró Tímea a Focus Consulting vezetőjeként többek között a 2013-as évben végrehajtott szervezeti struktúra racionalizálásának, valamint fejlesztések és ezek eredményeinek köszönhetően érdemelte ki az elismerést, amelynek zsűrije több szempontot is figyelembe vett az értékelésnél. A 2013-ban 15. évfordulóját ünneplő vállalat ezt az alkalmat ugyanis arra használta, hogy tovább fejlődjön, így számtalan változtatást hajtottak végre, melynek Tímea volt a szellemi anyja és felelőse. Így pl. a vállalat forgalma a 2013-as évről a 2014-es évre 33%-kal nőtt, és 50%-kal több munkakeresőnek találtak megfelelő állást.

„A 90-es évek végén alapított cégemben lehetőségem volt végigkövetni a magyar és a világpiac hazánkra gyakorolt változásait. Hamar felismertem, hogy a változást nem követni kell, hanem annak élére kell állni, különösen egy olyan piacon, ahol évtizedes tapasztalattal rendelkező multinacionális vállalatokkal állunk versenyben”, mondta Bíró Tímea, a Focus Consulting ügyvezető-alapítója. „Minden foglalkozás művészetnek tekinthető, ha elegendő szenvedéllyel végzik. Ezzel a mottóval végezzük munkánkat a Focus Consultingban és kimondhatatlanul boldog vagyok, hogy én és így a munkatársaim is a Stevie Díj elismerésben részesülhettünk, amellyel visszaigazolást nyert stratégiánk és kitartó, szakértelemre és lelkesedésre alapuló munkánk”, tette hozzá Bíró.

SAWIB14_Bronze_V

“A Nők az Üzleti Életben Stevie Díj 11 éves fennállása óta még sohasem pályázott ennyi lenyűgöző női vállalkozó, szervezet és vezető, mint 2014-ben. Az ő sikereik és újításaik története világszerte inspirációt jelent azon nők számára, akik saját vállalkozás létrehozásáról, fejlesztéséről, valamint arról álmodnak, hogy valami jelentőség teljeset hozzanak létre”, mondta Michael Gallagher, a Stevie Díj alapító-elnöke. „Gratulálunk az idei év összes arany, ezüst és bronz fokozatú díjazottjának fantasztikus teljesítményükért.”

További információ a Nők az Üzleti Életben Stevie Díjról és a nyertesek teljes listája itt található: www.StevieAwards.com/Women.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés