Connect with us

technokrata

A HyperX memóriaórajel-növelési világrekordot állított fel

Dotkom

A HyperX memóriaórajel-növelési világrekordot állított fel

A HyperXR, a Kingston, a világ vezető független memóriagyártójának divíziója bejelentette, hogy az MSIR órajelnövelője, “Toppc” 4351 MHz-re tuningolta a HyperX Predator DDR4 memória órajelét, amely a DDR4 memóriák tekintetében világrekordot döntött. A legmagasabb órajelet “Toppc” egy 4 GB-os, 3333 MHz-es HyperX Predator DDR4 modul és az új MSI X99S XPOWER AC alaplap segítségével állította fel. A hiteles CPU-Z itt: http://valid.canardpc.com/08a7ls, az órajelnövelési rekordról készült videó pedig itt: http://youtu.be/RhhG3njs1iA tekinthető meg.

Amellett, hogy a HyperX ismét órajelcsúcsra tört, abban is egyedülálló, hogy a világon felállított 20 legutóbbi memóriaórajel-rekord közül 10-et a HyperX Predator DDR4 memóriájával döntöttek meg. A csúcseredmények közül nyolcat az idei CES keretében megrendezett HyperX OC Takeover (HOT) World Finals eseményen értek el a világ legjobb órajelnövelői, akik 15 000 USD pénznyereményért versenyeztek. A HyperX DDR4 memória emellett két másik teljesítményértékelésben is csúcstartó, amit a HWBOT, a MaxxMEM és a MaxxMEM Read Bandwidth is tanúsított.

A 4 modulból álló, 3333 MHz-es, 16 GB-os HyperX Predator DDR4 készlet a leggyorsabb, IntelR XMP-tanúsítvánnyal rendelkező memóriakészlet. Az Extreme Memory Profile (XMP) segítségével a felhasználók az átlagos gyári műszaki jellemzők fölé növelhetik a memória órajelét. Az XMP-tanúsítvány megszerzése során a memóriaegységek szigorú tesztelési eljáráson mennek keresztül, amely biztosítja stabilitásukat és megbízhatóságukat.

A HyperX a Kingston Technology nagy teljesítményű DDR4 és DDR3 memóriákat, SSD-meghajtókat, USB-meghajtókat és gamer kiegészítőket gyártó divíziója. A játékosok, tuningolók és számítógép megszállottak számára készült HyperX termékeket a kiváló minőség, a teljesítmény és az innováció jellemzi világszerte. A HyperX emellett az eSportok elkötelezett támogatója is: több mint 20 csapatot szponzorál világszerte, valamint az Intel Extreme Masters főtámogatója. A HyperX-szel számos gamer eseményen találkozhatnak a felhasználók, többek között a Brasil Game Show, a China Joy, a DreamHack, a gamescom és a PAX rendezvényeken.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

samsung
galaxy

SmartWatch

Bemutatkozik a Samsung Galaxy Watch3 Titanium

2020. szeptember 19. szombat
apple
xperia

SmartPhone

A Sony bemutatja az Xperia 5 II-t

2020. szeptember 18. péntek
panasonic RZ S500W füllhallgató
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin