Connect with us

technokrata

Új email kezelővel kedveskedik az IBM

ibm verse

Dotkom

Új email kezelővel kedveskedik az IBM

Az IBM Verse megtanulja szokásainkat, hogy a lehető legjobban segítse munkánkat.

Az emailek fontos részei lettek életünknek, különösen munkánkkal kapcsolatban. Naponta több tucat levél érkezhet, melyek kezelése olykor nehézkes és nem igazán átlátható. Az IBM ezt jól tudja, éppen ezért hozta létre a Verse email klienset, amivel remélik megkönnyíthetik mindennapjainkat.

Az szolgáltatás webes és mobilos felületen is elérhető lesz, és legfontosabb tulajdonsága az, hogy tanul interakcióinkból, és próbál a lehető legjobban hozzánk igazodni. Például tudja, hogy ha egy igazán fontos személytől kaptunk üzenetet akkor azt ki kell emelni a többi közül.

Emellett a kollaborációra és a keresésre is nagy hangsúlyt fektetnek. A megosztási funkciók meglepően könnyen kezelhetők, például egy privát beszélgetést egy gombnyomással integrálhatunk egy csoportba, így láthatják az előzményeket és a küldött csatolmányokat is.

A keresés tekintetében is újított az IBM, mellyel személyekre, beszélgetésekre, témakörökre és fájlokra is pillanatok alatt rákereshetünk.

A Verse beta desktop verziója már ebben a hónapban elérhető lesz, azonban csak az IBM partnerek és ügyfelek számára. Nekünk sajnos várnunk kell 2015 ig, és a mobilos (iOS, Android) szoftverek is ekkor érkeznek. A szolgáltatás ingyenes lesz, megvehető kiegészítő csomagokkal.Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin