Connect with us

Hirdetés

technokrata

Magyar döntős a Citi amerikai mobilfizetési versenyén

Dotkom

Magyar döntős a Citi amerikai mobilfizetési versenyén

Újgenerációs számlafizető alkalmazással nevezett a Cellum

Döntőbe jutott a Cellum alkalmazásterve az egyik legrangosabb mobilbanki szakmai versenyen, a Citi Mobile Challenge-en. A magyar tulajdonú nemzetközi fejlesztőcég olyan alkalmazástervet nevezett, amely többek között karakterfelismeréssel teszi egyszerűbbé a közüzemi számlák befizetését. A társaság pénteken mutatja be elképzelését.

citi_mobile_challenge

Erős nemzetközi mezőnyben jutott a legjobbak közé a Cellum az Egyesült Államok egyik legfontosabb, mobilbanki és mobilfizetési megmérettetésén, ahol a szektor legjobbjai a világ egyik vezető pénzügyi szolgáltatója számára készített megoldásaikkal versengenek. A döntőt három helyszínen, New Yorkban, San Franciscóban és Miamiban tartják, a Cellum pénteken a floridai városban prezentál.

A Cellum pályamunkája egy, a közüzemi számlák okostelefonon keresztüli befizetését segítő alkalmazás. A cég által használt technológia a kényelem mellett gyors és biztonságos fizetési megoldást kínál. A felhasználóknak mindössze a számlaösszesítőt kell mobiljukkal beszkennelniük. Az adatok automatikus azonosítása és a fizetési mód kiválasztása után azonnal indítható a tranzakció, nincs szükség csekkre és sorbanállásra, a számlák bárhol, bármikor rendezhetők. A Cellum alkalmazásával minden tranzakció egyenként jóváhagyható, így lényegesen biztonságosabb fizetési módot nyújt, mint például a csoportos beszedés.

„A Cellum biztonságos mobiltárca platformját használva egy olyan alkalmazást fejlesztettünk a Citi számára, ami a bank ügyfeleinek a hagyományos mobilbanki szolgáltatásokon jóval túlnyúló felhasználói élményt nyújt.” – mondta Jeff McAllister, a Cellum Észak-Amerikáért felelős elnöke.

A Cellum széleskörű tapasztalattal rendelkezik a mobilos számlafizetés területén. Az általa üzemeltetett rendszer 14 éve tranzakciók millióit kezeli biztonságosan. A vállalat partnerei között számos nemzetközi pénzügyi szolgáltató található, melyeknek a legmodernebb mobilfizetési megoldásokat kínálja.Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés