Connect with us

Hirdetés

technokrata

Még a Google-t is lenyűgözte az Airbus DS teljesítménye

Dotkom

Még a Google-t is lenyűgözte az Airbus DS teljesítménye

Az Airbus Defence and Space a tervezettnél kétszer gyorsabban teljesítette a Google-el kötött szerződésének egyik nagyon fontos részelemét: a Pleiades műholdakat az egész világon alkalmassá tette a különlegesen nagy felbontású képek tömeges elkészítésére.

A tavaly megkötött szolgáltatási szerződés részeként, mérföldkő jelentőségű fejlesztést hajtott végre a Communication Inteligence and Security üzletágon belül működő Geo-Intelligence ágazat. Jóval határidő előtt teljesítették a nagyfelbontású képek szolgáltatására vonatkozó vállalásukat. Ezeket a képeket a Google Maps, a Google Earth és más Google termékekhez és szolgáltatásokhoz használják majd fel.

“A GEO csapat nagyszerű teljesítményt nyújtott a Google igényeinek kiszolgálásával. Remek csapat állt össze, és a csapattagok megfeszített tempójú, áldozatos munkája meg is hozta a gyümölcsét: az ügyfelünk elégedett!” – mondta Evert Dudok, a CIS vezetője.

A Google csapat valóban nagyon elégedetten nyilatkozott az együttműködésről, amely 2004-ben indult a SPOT műholdakra vonatkozó első szerződés megkötésével, majd 2013-ban megújult az újabb szerződés aláírásával. A CIS bebizonyította, hogy jó döntést hozott a Google, amikor az Airbus DS-t bízta meg az 50cm felbontású képek szállításával.

Az alábbiakban az ügyféltől érkezett visszajelzésekből közlünk néhányat:

· „A legőszintébb elismerésem és csodálatom azért a nagyszerű munkáért, amelyet a program megvalósítása során elvégeztetek! Az, hogy túlszárnyaltátok a várakozásainkat, kevés annak leírására, mennyire elégedettek vagyunk. A csapatotok példát mutatott szorgalomból és odaadásból, ami egy kimagasló minőségű terméket eredményezett.”

· „Micsoda nagyszerű és figyelemreméltó teljesítmény! Mindannyian óriási munkát vittetek végbe! Ez újra megmutatta, hogy mennyire kiváló az együttműködésünk. Nagy köszönet a munkátokért!”

Az „ügyfél az első” irányelv jegyében, a CIS tovább kívánja mélyíteni együttműködését a Google-lel és képviseletet nyit a Silicon völgyben. Erre feltétlenül szükség van ahhoz, hogy ezen az egyedi piacon teljes mértékben jelen legyen az igények legmagasabb színvonalú kiszolgálására.

A mostani elismerés, amely ezúttal a világhírű Google cégtől érkezett, nem csupán az Airbus DS csapata munkájának és termékei minőségének dicsérete, hanem kétségtelenül az egész Airbus cégcsoporté is. Ez várhatóan megnyitja az utat az Airbus és a Google közötti további együttműködések előtt.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés