Connect with us

technokrata

A GEFCO tovább erősíti tengerentúli hálózatát

gefco

Dotkom

A GEFCO tovább erősíti tengerentúli hálózatát

Az összetett interkontinentális áruforgalom szakértőjeként a GEFCO a frankfurti repülőtéren kialakított új logisztikai központjával tovább erősíti a csoport 80 központból és raktárból álló tengerentúli hálózatát. Ez a tevékenység részét képezi a GEFCO által kínált, személyre szabott multimodális szállítási megoldásoknak, amelyek figyelembe veszik az ipari ügyfelek gyártási korlátait, és elősegítik kereskedelmi tevékenységüket a stratégiai fejlesztési zónákban.

A GEFCO lépést tart az iparági folyamatok globalizációjával

Az új légiszállítási központnak a Frankfurti Nemzetközi Repülőtér biztosít hátteret. Mivel a légikikötő már hosszú évek óta Európa egyik legjelentősebb teherforgalmi repülőtereként működik, így a GEFCO csoport ügyfelei számára értékes légi útvonalak és szolgáltatások válnak hozzáférhetővé. A repülőtér jelentős mennyiségű, légi úton szállított rakomány kezelését és fogadását látja el, mielőtt azok folytatnák útjukat végső célállomásukra, főként Németországba és Kelet-Európába, de a világ más részeire is. A frankfurti csomópont kiváló légiforgalmi, vasúti és közúti csatlakozási lehetőségeket kínál, emellett központi elhelyezkedése és modern infrastruktúrája is komoly lehetőségeket rejt magában.

Az ellátási lánc optimalizált kezelése

A párizsi, sanghaji és hongkongi központokhoz hasonlóan az új csomópont is igyekszik megfelelni az iparág legfontosabb kihívásainak (rugalmas megoldások, a költségek optimalizálása a teljes ellátási láncon belül, a szállítási idő lerövidítése, valamint az összetett globális folyamatok kezelése).

gefco

A frankfurti légiszállítási központ révén a GEFCO versenyképes és megbízható szolgáltatásokat tud nyújtani nemzetközi – főként a Független Államok Közösségében tevékenykedő – ügyfelei részére, hiszen az import- és az exportcélú légi teherszállítás lebonyolítása egyazon helyen történik.

Integrált szolgáltatások

Frankfurti központjában a GEFCO hozzáadott értéket képviselő szolgáltatásokat is biztosít ügyfelei részére, így például elvégzi a vámügyintézést, valamint olyan megoldásokat kínál, amelyek tökéletesen illeszkednek a különböző iparágak (autóipar, gyártóipar, egészségügy és napi fogyasztási cikkek ágazata) képviselőinek igényeihez.

A Csoport túlméretes (vagyis nehéz és terjedelmes) rakományok szállítására is kedvező megoldásokat kínál.

„Jelentős nemzetközi logisztikai szereplőként a legintelligensebb logisztikai megoldásokat kínáljuk ügyfeleink nemzetközi fejlődéséhez – mondja Marc Motschmann, a GEFCO csoport légi teherszállítási üzletágának vezetője. – A frankfurti repülőtéren kialakított platformunk tökéletesen támogatja közép- és kelet-európai növekedési stratégiánkat: a modern infrastruktúra lehetővé teszi a gyorsabb átadási folyamatot, a rövid átfutási időt és a teljes körű szolgáltatásokat.

Gyorsan növekvő tengerentúli szállítás a legfejlettebb technológiai háttérrel

80 központból és raktárbázisból álló hálózatával a GEFCO minden kontinensen jelen van, átfogó légi és tengeri háztól-házig teherszállítási megoldásokat kínál, így garantálja ügyfeleinek a stratégiailag fontos, fejlődő övezetekben való jelenlétet. A GEFCO csoport egységes IT kezelőfelület használ több száz, napi szinten kiszolgált rendeltetési hely kezelésére, valós idejű követhetőséget biztosítva az ügyfelek és a műveleteket támogató képviseletek számára.

A GEFCO beruházásainak egyharmadát információs rendszerekbe fekteti, annak érdekében, hogy ügyfelei működésére vonatkozóan minden információt megadhasson: nyomon követhetőséget, kézbesítési státuszt, kártérítést stb.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

TAG Heuer Monaco

SmartWatch

Új Monaco karórákat mutat be a Tag Heuer

2020. december 1. kedd
Casio G-Shock Dragon Ball Z karóra

SmartWatch

Különleges karácsonyi nyereményjátékot indított a Casio

2020. november 29. vasárnap
XPLORA okosóra

SmartWatch

Mindig karnyújtásnyira, mindig biztonságban:

2020. november 26. csütörtök
Huawei Mate 40 Pro
samsung frame tv

Smart-TV

Virtuális utazás a The Frame TV képernyőjén

2020. november 24. kedd
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin