Connect with us

technokrata

Egyedülálló vásárlói programot indított a Vatera

Dotkom

Egyedülálló vásárlói programot indított a Vatera

A jövőben még biztonságosabb lesz a hazai online piactér.

Még biztonságosabb az adásvétel Magyarország legnépszerűbb online piacterén: az Allegro Group Hu Kft. által üzemeltetett Vatera hazánkban egyedülálló módon bevezeti a Biztonságos Vásárlás Programot (BVP), vagyis garanciát vállal a tranzakciókra.

A 2014. október elsején a Vatera.hu oldalon bevezetett program lényege, hogy amennyiben egy felhasználó nem kapja meg a megvásárolt terméket, a Vatera tranzakciónként 100.000 forintos értékhatárig kártalanítja, amennyiben a károsult rendőrségi feljelentést tesz. Az online piactér a fenti összeghatár meghatározásánál maximálisan figyelembe vette a felhasználók szokásait: tapasztalataik szerint ez a limit lefedi az átlagos vásárlások értékét. A program előnyeivel a felhasználók évente legfeljebb öt alkalommal élhetnek.

online_shopping

A Vatera eddig is számtalan eszközzel gondoskodott a vásárlás biztonságáról: az értékelési rendszer alapján a vásárlók részletes képet kaphatnak az eladóról, az esetleges csalásokat algoritmusok szűrik ki, és külön Biztonsági Csoport figyeli a gyanús viselkedési mintákat az online piactéren. Az eladók és vevők közötti értékelési rendszernek, valamint az oldalon végbemenő tranzakciók biztonsági csoport általi monitorozásának köszönhetően a Vaterán végbemenő vásárlások számához képest jelenleg is csak elenyésző mennyiségben fordulnak elő problémás esetek, az új vásárlói programnak köszönhetően pedig egyetlen felhasználó számára sem lehet többé kérdés, hogy a Vaterán biztonságos vásárolni.

„A bizalom mindig is kulcsszerepet játszott az online piactéren történő adásvételben: felméréseink szerint a fixáras termékekért a felhasználóink többsége, csaknem 62 százaléka előre utalással fizet, ami az e-kereskedelmi piachoz képest is igen magas arány. Mindez azt mutatja, hogy a vásárlók egyre jobban bíznak az eladókban, és többnyire pozitív tapasztalatokkal rendelkeznek. Ezt a légkört az új vásárlói program és további kényelmi szolgáltatások bevezetésével is szeretnénk támogatni, tovább erősíteni” – mondta Szanitter Áron, az Allegro Group HU Kft. piacterek üzletág vezetője.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

samsung
galaxy

SmartWatch

Bemutatkozik a Samsung Galaxy Watch3 Titanium

2020. szeptember 19. szombat
apple
xperia

SmartPhone

A Sony bemutatja az Xperia 5 II-t

2020. szeptember 18. péntek
panasonic RZ S500W füllhallgató
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin