Connect with us

Hirdetés

technokrata

G Data: itt a vírusírtók netovábbja

Dotkom

G Data: itt a vírusírtók netovábbja

Magyar nyelven is bemutatta új lakossági antivírus programjait a kiváló felismerési arányairól ismert G Data. A szoftverek megerősített védelmet nyújtanak böngészés és internetes bankolás közben, valamint megakadályozzák a jelszavak és hitelkártya adatok kifürkészését.

A számítógépes vírusfertőzések 90 százaléka a számítógépre telepített alkalmazások sérülékenységei miatt következik be. A bűnözők kihasználják, ha a Java környezetben, az Adobe vagy a Microsoft szoftvereiben marad egy nyitott kiskapu, és ezeken keresztül veszik át az irányítást a teljes rendszer felett.

A G Data új modulja az ilyen külső alkalmazásoknak a sérülékenységeit felügyeli, és teszi azokat kihasználhatatlanná a bűnözők számára.  Az úgynevezett exploit védelem minden új lakossági windowsos G Data termék integrált részét képezi.

Emellett a valós idejű, proaktív billentyűzetfigyelés elleni védelem azt akadályozza meg, hogy a bűnözők rögzítsék a begépelt jelszavakat és hitelkártya adatokat. Az új technológia a vírusleírásoktól (szignatúráktól) függetlenül működik, és valós időben akadályozza meg a billentyűzet leütéseinek rögzítését.

A G Data otthoni termékeinek zászlóshajójába, a G Data TotalProtection szoftverbe ezen túlmenően felhő alapú mentési technológia is került, melynek segítségével a helyi külső meghajtók mellett akár a Dropboxba, vagy más hasonló szolgáltatóhoz is menthetjük fontosabb mappáink tartalmát. Az ütemezhető mentések titkosíthatók, valamint jelszóval védhetőek a nagyobb biztonság érdekében.

A G Data szoftverek alapvető tulajdonságai ugyanakkor nem változtak, a német vírusirtóban továbbra is megtalálható az egymással optimalizáltan együttműködő két független szignatúramotor és a CloseGap technológia, valamint a heurisztikus és a felhő alapú védelem is. Az új termékek ingyenes, magyar nyelvű próbaváltozata már letölthető a vírusirtó.hu weboldalról.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés