Connect with us

technokrata

A Kingston bemutatta DDR4 memóriáját

Dotkom

A Kingston bemutatta DDR4 memóriáját

A HyperX®, a Kingston Technology Company Inc., a világ vezető független memóriagyártójának divíziója bejelentette, hogy következő generációs HyperX® Predator DDR4 memóriáját a mai napon kezdődő és szeptember 1-ig tartó PAX Prime 2014 rendezvényen mutatja be a Washington állambeli Seattle-ben. A HyperX Predator DDR4-készletek szeptembertől lesznek elérhetőek kereskedelmi forgalomban.

A HyperX Predator DDR4 memóriát kimondottan a következő generációs Intel® X99 lapkakészlethez és a Haswell-E processzorhoz tervezték. A magas órajel, az alacsony feszültség és az agresszív CAS-késleltetés kombinációja révén a HyperX DDR4 memóriakészlet az egyik leggyorsabb megoldást kínálja a felhasználóknak a piacon. Az új modul négydarabos, 16 GB kapacitású készletben lesz kapható, amelynek kezdő feszültsége 1,2 V, órajele pedig a 2133 MHz–3000 MHz tartományba esik.

„A DDR4 memória iparági bemutatásának alkalmából a HyperX csapata is elkészítette a Predator DDR4 memóriát kifejezetten a számítógép-rajongók következő generációja számára, akik mindig a lehető legnagyobb teljesítményt szeretnék kihozni rendszerükből. A HyperX emellett a perifériaeszközök tekintetében is kielégíti a játékosok minden hardverigényét, a kényelmes és kiváló hangzást biztosító Cloud mikrofonos fejhallgatótól a gyors és pontos Skyn egérpadig. A HyperX töretlenül támogatja a játékok és az e-sportok világát, így reméljük, hogy a közösség a játékosok számára készülő hardverek megbízható, vezető gyártójaként tekint ránk” – mondta Kaszál Norbert, a Kingston Technology Magyarországért és Szlovéniáért felelős üzletfejlesztési menedzsere.

A rendezvényen a DDR4 memória mellett a HyperX az új Cloud White Edition mikrofonos fejhallgatót, a két különböző felülettel elérhető Skyn egérpadot, a belépőszintű FURY USB-meghajtót, valamint a Genesis termékcsaládot felváltó Savage memóriát is bemutatja.

HyperX Predator DDR4* memóriamodul:

Rendelési szám          Kapacitás és jellemzők
HX421C13PBK4/16 16GB 2133MHz négydarabos készlet
HX424C12PBK4/16 16GB 2400MHz négydarabos készlet
HX426C13PBK4/16 16GB 2666MHz négydarabos készlet
HX428C14PBK4/16 16GB 2800MHz négydarabos készlet
HX430C15PBK4/16 16GB 3000MHz négydarabos készlet

A HyperX a Kingston Technology nagy teljesítményű DDR3- és DDR4-memóriákat, SSD-meghajtókat, USB-meghajtókat és játékosok számára készült perifériaeszközöket kínáló termékrészlege. A játékosok, tuningolók és számítógép megszállottak számára készülő HyperX termékeket a kiváló minőség, a teljesítmény és az innováció jellemzi világszerte. A HyperX emellett az e-sportok elkötelezett támogatója is: több mint 20 csapatot támogat világszerte, valamint az Intel Extreme Masters főtámogatója. A HyperX-szel számos gamer eseményen találkozhatnak a felhasználók, többek között a Brasil Game Show, a China Joy, a DreamHack, a gamescom és a PAX rendezvényeken.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin