Connect with us

technokrata

3,000 ingatlannal bővült a HomeExchange.com

Dotkom

3,000 ingatlannal bővült a HomeExchange.com

A HomeExchange.com, a világ legnagyobb csereotthon közössége folytatja az Észak-amerikai tagság növelését – és ezzel a cserelakások kínálatának a bővítését – a San Francisco központú Only in America Home Exchange (OIA) megvásárlásával. Így 3,000 ingatlannal bővült az állandóan növekvő, mára több mint 55,000 hirdetéssel rendelkező hálózat, és ezzel szélesíti a választékot az USA, Kanada, Mexikó és Karibi-szigetek, tehát az OIA tagok földrajzi elhelyezkedésével.

A vásárlás része a HomeExchange.com csapat stratégiájának, mely szerint tovább növelik a tagjaik csere lehetőségét, így az OIA tagok hirdetései azonnal megjelennek a HomeExchange.com hirdetései között, ezzel megnövelve az amerikai kulcs-helyek forgalmát pl. Kaliforniában, New York-ban és Floridában.

“Az Only in America egy területre koncentrálva született meg, de amikor a tagok tengeren túlra is szerettek volna utazni, nyilvánvaló lett, hogy nyitnunk kell Észak-Amerika után” – mondja Helen Salem, aki 2002-ben alapította a céget, miután családjával kipróbálta az otthoncserét. “A HomeExchange.com dinamikus üzleti növekedési tervvel rendelkezik, egyedülálló ügyfélszolgálattal bír és megvan a biztos kiszolgáló alapja a cserékhez több mint 150 országban, így biztos helyre kerülnek a tagjaink – tudom, hogy a legjobb bánásmódban részesülnek majd.”

Az átállás zavartalan lesz, az OIA tagok megtarthatják az otthoncsere profiljukat és fényképeiket, mialatt automatikusan átkerülnek a HomeExchange.com oldalra. A HomeExchange azzal jutalmazza az aktív OIA tagokat, hogy a mostani tagsági díjukat fizethetik; az összes többi OIA tag 1 éves ingyen tagságot kap.

A 2014. januári Aha! Go otthoncsere cég megvásárlása után ez a második vétel része a HomeExchange.com agresszív növekedési tervének: növelni az aktív tagok közösségét és egyben szélesebb utazási lehetőséget kínálni nekik az évente 2-4 internetes csereotthon cég felvásárlásával.

“A HomeExchange.com egyik legnagyobb értéke a tagjai felé érzett elkötelezettsége. Olyan, kisebb közösségek számára befogadó hálózat szeretne lenni, mely minél szélesebb csere lehetőséget kínál tagjainak az egész világon és amely mindig a tagok érdekeit szolgálja minden döntésében”  – mondja Jim Pickell ügyvezető igazgató.  “Azoknak a kisebb cégtulajdonosoknak, akik vendégszerető otthont és a legjobb elbánást keresnek tagjaiknak, mi vagyunk a legjobb megoldás.”Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin