Connect with us

Hirdetés

technokrata

Údonságok érkeztek az Epsontól

Dotkom

Údonságok érkeztek az Epsontól

A japán cég frissítette termékpalettáját.

Már Magyarországon is elérhető az Epson három új A4-es lapadagolós üzleti szkennere, a WorkForce DS-860, WorkForce DS-860N és WorkForce DS-560 készülékek, amelyek megnövelt sebességet és megbízhatóságot nyújtanak a dokumentumbeolvasás és a digitalizálás folyamata során.

Az új szkennerek bármilyen dokumentumkezelő rendszerbe integrálhatók az Epson Document Capture Pro szoftverének és a többplatformos csatlakozási pontoknak köszönhetően. A szoftver olyan funkciókat is kínál, mint az automatikus dőléskorrekció, a szövegjavítás, a JPEG tömörítés és a kereshető PDF fájlok létrehozása. A teljes zónák szerinti optikai karakterfelismerés (OCR) a dokumentumazonosítás, -elválasztás és -feldolgozás leegyszerűsítése érdekében lehetővé teszi az előre beállított dokumentumterületek, mint például a vonalkódok vagy a számlák összegének felismerését.

WorkForce DS-860 és a DS-860N

A WorkForce DS-860 és hálózati változata, a DS-860N percenként 65 oldalas szkennelési sebességet, vagy percenként 130 képet kínál, kétoldalas szkennelési módban, 300 dpi felbontás mellett. Mindkét készülék Smart Feed technológiával rendelkezik, amely érzékeli, ha több mint egy oldal halad át a szkenneren és értesíti erről a felhasználót. A készülékek használata olyan környezetben ajánlott, ahol rövid idő alatt, nagy mennyiségű kötegelt szkennelésre van szükség.

A termék hálózati verziója Network Interface modullal rendelkezik, amely lehetővé teszi a Push Scan funkciót, az előre meghatározott feladatok beállítását, amelyek biztosítják, hogy az olyan előre beállított szkennelési feladatokhoz rendelt beolvasások, mint például számlákszerződések vagy kérdőívek, megfelelően kerüljenek tárolásra, és feldolgozásuk automatikusan megtörténjen.  Mindemellett előre beállíthatók és könnyen kiválaszthatók az egyszerű szkennelés opciók, például a szkennelés e-mailbe vagy a szkennelés SharePoint alkalmazásba.

WorkForce DS-560

Az Epson WorkForce DS-560 Wi-Fi kapcsolattal bővíti a szkennelési folyamatot.  A termék ideálisan használható kisebb munkacsoportokban ahol kevesebb dokumentum beolvasására van szükség, de a dokumentumkezelő rendszerek egyszerű fájlintegrációt kívánnak. A termékhez egy új mobilalkalmazással is tartozik, amely lehetővé teszi a felhasználóknak a dokumentumok szkennelését közvetlenül mobileszközökre, illetve olyan további hasznos funkciókkal rendelkezik, mint az egyszerre több lap adagolásának az érzékelése.

„Ezek az új szkennerek nagyobb sebességet, megbízhatóságot kínálnak és az innovatív funkciókkal kiegészítik az eddigi kimagasló üzletiszkenner-kínálatunkban szereplő modelleket” – mondta Dobos Csaba, az Epson Europe B.V. magyarországi képviselője. „Kis helyigényüknek köszönhetően könnyedén illeszkednek még a legzsúfoltabb környezetbe is, míg a mellékelt szoftverrel és az elérhető csatolókkal problémamentesen integrálhatók bármilyen dokumentumkezelő rendszerbe. Az intuitív és időtakarékos funkciók segítenek azoknak a vállalkozásoknak, amelyek szeretnék növelni az adatbeolvasási és -kezelési folyamataik hatékonyságát. Használatukkal elkerülhetők a tárolási és adatbeolvasási hibák, így növelhető a dokumentum feldolgozási hatékonyság.”

A WorkForce DS-860 és DS-860N készülékek nettó listaára 350 000 és 410 000 forint.  A WorkForce DS-560 szkenner 150 000 forintos nettó listaáron kapható.

Ezenkívül az Epson bővítette szoftverei körét is, amelyekkel tovább javítja a dokumentumszkennerek és a multifunkciós készülékek funkcióit, egyszerűsíti a kötegelt dokumentum feldolgozási folyamatát a vállalkozások számára, és hatékonyabbá teszi a fájlok dokumentumkezelő rendszerekbe történő integrációját.

A két új prémium termék, a Document Capture Pro Premium és a Document Capture Pro Server Premium olyan funkciókat biztosítanak, amelyek leegyszerűsítik és automatizálják a dokumentumok azonosítását, elválasztását és indexálását. A jelenlegi Document Capture, Document Capture Pro és Document Capture Pro Server termékeket az Epson továbbfejlesztette, így jobb kompatibilitást, fejlettebb fájlexportálási lehetőségeket és opcionális miniatűr nézetet is kínálnak.

Az összes szoftveres funkció egyszerűen csatlakoztatható a szabványos dokumentumkezelő rendszerekhez, és további csatlakozómodulok is fejleszthetők az egyedi platformokhoz.

A Document Capture, a Document Capture Pro és a Document Capture Pro Server ingyenesen letölthető a www.epson.hu weboldalról. A Document Capture Pro Premium és a Document Capture Pro Server Premium felhasználónként 199 euróért vagy szerverenként 399 euróért vásárolható meg.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés