Connect with us

Hirdetés

technokrata

Még több szórakozás: március végéig ingyenes a Telenor MyTV

Dotkom

Még több szórakozás: március végéig ingyenes a Telenor MyTV

Új tartalmak, szolgáltatások és Hannibal premier előtt a Telenor MyTV kínálatában.

A nagy sikerre való tekintettel, egy hónappal meghosszabbítja a Telenor a MyTV televíziós streaming szolgáltatás ingyenes próbaidőszakát. A MyTV tavaly novemberi megjelenése óta óriási népszerűségnek örvend, az elmúlt két és fél hónapban több tízezer felhasználó próbálta ki a tévézés új, kötetlen formáját.

A MyTV-vel a szórakozás jövőjét hoztuk el a Telenor előfizetői számára, akik közül az indulás óta már több tízezren próbálták ki a szolgáltatást. A következő hetekben számos meglepetést tartogatunk a meglévő és leendő felhasználóknak, ugyanis új csatornákkal és szolgáltatásokkal bővül a MyTV, ezért további egy hónappal, március 31-ig meghosszabbítottuk a tesztidőszakot” – mondta el Takács Zoltán, a Telenor Magyarország digitális szolgáltatásokért felelős vezérigazgató-helyettese.

mytv_fokep

A MyTV jelenleg 14 tévécsatorna élő, és 10 csatorna visszanézhető adását, valamint a videótár révén több mint kétezer órányi film és sorozat kínálatát teszi elérhetővé. A dinamikusan és folyamatosan fejlődő szolgáltatás novemberi indulása óta az ügyfelek igényei alapján számos területen újult meg. Megjelentek az alkalmazáson belüli értesítések, melyek az ajánlott sorozatokra, eseményekre, filmekre, valamint a MyTV-t érintő fontos információkra hívják fel a figyelmet, valamint életbe lépett a MyTV push üzenet szolgáltatás is, mely szintén rövid  szöveges információ átadásra nyújt lehetőséget az appot telepítő felhasználók között. Az AXN Black, AXN White és AXN csatornák már eredeti nyelven is nézhetők, sőt az AXN NOW csatornán március 8-tól megtekinthető az AXN saját gyártású sikersorozata, a Hannibal második évada is, melynek epizódjait Magyarországon a MyTV felhasználói láthatják elsőként, jóval a hazai, áprilisi tévépremier előtt. A Hannibal első évada február közepétől már elérhető a videótárban.

A Hannibal mellett megérkeztek a Sundance csatorna tartalmai, valamint rengeteg új hollywoodi film is gazdagítja a kínálatot, úgy mint az Amerikai, a Mocskos zsaru, a Milk, a Greenberg, az Engedj el!, A harcmezők hírnökei, valamint a Doctor Parnassus és a képzelet birodalma, Jude Law, Heath Ledger és Johnny Depp főszereplésével.

A gyorsabb válogatás érdekében új filmkategóriák is megjelentek: az Ajánlott csoportban a Telenor által ajánlott legjobb filmek és sorozatok kaptak helyet, a Retro a régi, leginkább magyar klasszikus filmeket gyűjti egy csokorba, míg a Gyerek kategóriában a legkisebbeknek szóló mesék, animációs és ifjúsági filmek kaptak helyet.

A folyamatosan bővülő kínálatot a Telenor ügyfelei akár négy eszközön (okostelefonon, táblagépen, laptopon és számítógépen) is nézhetik, mobilinterneten és Wi-Fi-n keresztül egyaránt.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés