Connect with us

Hirdetés

technokrata

Professzionális notebookok kkv-knak a Telekomtól 


Dotkom

Professzionális notebookok kkv-knak a Telekomtól 


Mindent egyetlen szolgáltatótól: üzleti számítógépek és jogtiszta szoftverek az irodába – cégekre szabott irodai programcsomaggal, informatikai támogatással.

A Telekom, mint piacvezető szolgáltató célja, hogy modern, az üzleti életben nélkülözhetetlen irodai eszközökkel segítse a költségérzékeny hazai cégek informatikai felzárkózását. A vállalat legutóbbi reprezentatív felmérése szerint a KKV-ék körében, mindössze 1-2%-al ugyan, de folyamatosan növekszik a számítógép-ellátottság, és ezen belül láthatóan nő a laptopok iránti igény. A piaci igényekhez igazodva, 2014. február 17-étől a Telekom új irodai informatikai eszközöket, elsősorban laptopokat, valamint azokhoz igénybe vehető mobilinternet csomagot kínál mikro-, kis- és közepes vállalkozásoknak, kezdeti beruházási költségek nélkül.

A főleg laptopra hangolt kínálat a méretre kisebb, de mobilitásban nagyobb igényű cégeket célozza meg: számukra beruházás nélkül, havi részletre ajánlanak Asus, HP, Lenovo, vagy Acer számítógépeket.

A notebookokra és asztali számítógépekre vonatkozó új Telekom-ajánlatok része, hogy első alkalommal be is üzemelik a megrendelt informatikai eszközöket, továbbá – helyszíni segítségként – átmentik a régi gépen tárolt adatokat az új eszközökre. Ezt követően a vállalkozások még két éven át számíthatnak rá, hogy online vagy telefonon keresztül informatikai segítséget kapnak a Telekomtól.

Young woman, talking on a mobile phone and using a laptop

Az újonnan megrendelt gépekre, Office irodai szoftvercsomagot ajánl a Telekom. Az Office 365 szolgáltatás, a Microsoft által üzemeltetett felhőmegoldás, amelynek nagyvállalati kategóriájú szolgáltatásai bármilyen méretű vállalkozás számára elérhetők az egyszerű szövegszerkesztőtől kezdve a prezentációkészítő, valamint a dokumentumok megosztását lehetővé tévő programokon át az üzleti levelezésig. A felhőszolgáltatásnak köszönhetően az Office programok mindig a legfrissebb jogtiszta verzióban állnak készen, és segítségükkel az internetre való csatlakozást követően bárhonnan elérhetőek a céges dokumentumok, e-mailek, megkönnyítve ezzel az irodán kívüli, távoli munkavégzést.

Az új laptopok mellé mobilnet-szolgáltatást is nyújt a Telekom 2 hónapos próbaidővel.

Az ajánlatban szereplő számítógépek közül az Asus X551CA és a Lenovo S50 FLEX azokat az egyéni vállalkozókat és alkalmazottakat célozza meg, akik laptopjukat egyaránt szeretnék professzionális üzleti munkára, és családi használatra igénybe venni. A HP ProBook ezzel szemben kifejezetten vállalati vezetőknek és speciális felhasználóknak ajánlott nagy kapacitású notebook, amely tartós kivitelezésével és elegáns megjelenésével tekintélyt sugároz. Az újdonságok kedvelőinek pedig egy igazán egyedi gépet ajánl a Telekom: az Acer Iconica Tab három különböző üzemmódot egyesít: használható érintőképernyős tabletként, klasszikus laptopként, és a képernyő megdöntésével kivetítőként.

Az ajánlatok részletes feltételei a Telekom honlapján (www.telekom.hu/uzleti) érhetők el.

 



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés