Connect with us

Hirdetés

technokrata

Pénteken rajtol az első országos Selfie-Csókverseny

Dotkom

Pénteken rajtol az első országos Selfie-Csókverseny

Közvetítsd Valentin nap legjobb csókját és irány Párizs!

A most oly divatos selfie (saját magunk lefényképezése mobiltelefonnal) műfaját új magaslatokba emelhetik azok a párok, akik részt vesznek az I. Országos Selfie-Csókversenyen február 14-15-én. A különleges bajnokságot egy magyar startup, az Artklikk szervezi, amely tavaly decemberben publikálta az ANGL (Your Angle of Reality) nevű, ingyenesen letölthető mobilalkalmazását. Az élő videó stremingen alapuló szolgáltatás a világon egyedülálló módon teszi elérhetővé és a közösség számára értékelhetővé az élő, mobiltelefonos közvetítéseket. ANGL-Valentin

 

Az ANGL közvetítések valós időben böngészhetők az alkalmazásban, illetve a térképen is. Minél többen közvetítenek, annál több helyre bekukkanthatunk, mi történik ott éppen. A közvetítések leállítása után a videók hamarosan kihullanak az alkalmazásból, hacsak a közösség nem gondolja úgy, hogy meghossazbbítja azok életét. A siker visszahangját az ANGL alkalmazásban “Echo”-ban mérik. Annál tovább nézhetők meg a már lezárult közvetítések, minél több Echo-t kapnak. A videó készítője pedig ANGL pontot kap, így versenyekben is részt vehet.

Az első ilyen bajnokság lesz tehát a Valentin napi I. Országos Selfie Csókverseny, melyen a részvétel nagyon egyszerű: töltsd le az ingyenes ANGL alkalmazást iOS vagy androidos telefonra, regisztrálj Facebook profillal és már indulhat is a közvetítés! A zsűri a közösség: a legtöbb Echo-t kapott csók nyer. Érdemes ezért akár több különleges helyen elcsattant csókot is közvetíteni a verseny két napja alatt.

ANGL_Final

A bajnokságon a határon túlról érkező selfie-k is részt vehetnek. A fejlesztők nemcsak a szerelmeseket, hanem a szurkolókat is várják, akik barátaik vagy akár településük legjobb csókjait jutalmazhatják Echo cunamival.

További részletek a www.angl.tv oldalon és az alkalmazás Facebook oldalán.

Facebook:  https://www.facebook.com/pages/ANGL-GO-LIVE/640758335960839

Appstore:  https://itunes.apple.com/app/angl/id765384281?ls=1&mt=8)



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés