Connect with us

Hirdetés

technokrata

Európában egyedülálló Samsung szervizközpont nyílt Győrben

Dotkom

Európában egyedülálló Samsung szervizközpont nyílt Győrben

A Samsung vásárlói maximális kiszolgálása érdekében egy szolgáltatásaiban egyedülálló, magas színvonalat képviselő szervizközpontot nyitott Győrben.

A Smart és Prémium Megoldások Központ nevű új létesítmény központi szervizzel, bemutatóteremmel, digitális otthonnal és számos vásárlási lehetőséggel várja a fogyasztókat.

A Samsung új győri szervizközpontjában jól képzett szakemberek állnak az ügyfelek rendelkezésére, akik készséggel segítenek a vásárlók problémáinak megoldásában, a készülékek gyors és precíz javításában.

A Központ regionális iroda, prémium bemutatóterem és úgynevezett digitális otthon is egyben, ahol a gyártó legújabb Smart eszközeit a fogyasztók a vásárlás előtt valóságos életterükben, egy modern, berendezett lakásban, működésük közben próbálhatják ki.

DSC_0127

Bárki személyesen meggyőződhet például arról, hogyan működnek együtt a különféle Samsung eszközök: miként irányítható Galaxy okostelefonnal vagy táblagéppel egy Samsung Smart TV vagy légkondicionáló, vagy éppen miként elemzi az okostelefonunk a Samsung EcoBubble mosógép hibaüzenetét. Az ügyfelek a kiválasztott termékeket a bemutatóteremben meg is vásárolhatják, továbbá a Samsung személyre szabott megoldásokat, többek között gyártói garancia kiterjesztések vásárlásának lehetőségét is felkínálja.

Dr. Facskó István, a Samsung Electronics Magyar Zrt. elnöke a megnyitón elmondta: „Vállalatunkat ügyfeleink maximális elégedettségének elérése vezérli nap mint nap. Büszkék vagyunk arra, hogy Európában egyedülálló módon, Győrben egy olyan szervizközpontot valósítottunk meg, ahol ügyfeleinknek a digitális otthon légköre, a kipróbálásra szánt idő és a dolgozók szakmai hozzáértése által teljes körű tanácsadásban és kiszolgálásban van részük.”

DSC_0123

A Smart és Prémium Megoldások Központ a Samsung Electronics Magyar Zrt., a RAAB GSM Kft. és az EM Electromechanika együttműködésének eredményeképpen jött létre.

Cím: Győr, Türr István u. 20.

Tel:06-96/254-944, 06-30/4555-908

www.elektromechanika.hu; www.raabcomputer.hu

Nyitva tartás: H-P: 9-18-ig, Szo: 9-13-ig

 



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés