Connect with us

Hirdetés

technokrata

Különleges szolgáltatást kínál a Magyar Telekom

Dotkom

Különleges szolgáltatást kínál a Magyar Telekom

A Magyar Telekom speciális szolgáltatáscsomagot kínál a pénztárgépet üzemeltető cégeknek.

A Magyar Telekom kialakította az új típusú pénztárgépek üzemeltetőinek kínált speciális szolgáltatáscsomagját, amely lehetővé teszi a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) rendszere és a pénztárgépek közötti adatkommunikációt, továbbá ügyfélszolgálati támogatást is tartalmaz. A Telekom – a pénztárgép-forgalmazó Alt Cash Kft.-vel kötött megállapodás alapján – a saját fejlesztésű szolgáltatáscsomaggal és partnerének pénztárgép modelljével versenyképes megoldást kínál a pénztárgépcserében érintett cégeknek.

A Magyar Telekom az ügyféligények minél teljesebb körű kiszolgálásával is segíteni szeretné az érintett vállalatokat a pénztárgépek cseréjének mielőbbi zökkenőmentes lebonyolításában. A Telekom – a várható adatforgalom alapján kalkulálva – nettó 2300 Ft havi díj ellenében biztosítja a pénztárgépet üzemeltető kis- és középvállalati ügyfeleinek a jogszabályban előírt, a NAV rendszere és a pénztárgép közötti adatkommunikációt lehetővé tevő szolgáltatáscsomagot. A szolgáltatáscsomag elérhető minden olyan ügyfélnek, aki pénztárgépet használ. A Telekom tervei közt szerepel kedvezményes megoldások bevezetése is kis- és középvállalati ügyfelei részére.

telekom

A Telekom számára fontos a magyar cégekkel való együttműködés ennél az országos kiterjedésű projektnél is. Ezt jól jelzi az a tény is, hogy a Telekom szolgáltatáscsomagjával kínált, az Alt Cash által forgalmazott pénztárgépekbe a hazai Intelliport Solutions által fejlesztett és a szintén hazai Videoton által legyártott Adóügyi Ellenőrző Egységek (AEE) kerülnek beépítésre. Az Alt Cash Kft. 20 éves pénztárgép-forgalmazói tapasztalattal rendelkezik és kizárólagos hazai forgalmazója a Sam4s márkának, amely a Samsung pénztárgépek hivatalos jogutódja. A cég 2013. augusztus 6-án kapott forgalmazási engedélyt a Sam4s NR-270 pénztárgép modellre, amelyet nettó 138 000 Ft-os áron kínál.

Az engedéllyel rendelkező pénztárgép modellek esetében a jogszabályi előírásnak megfelelő adatkommunikáció a Telekom szolgáltatáscsomagjával együtt biztosított SIM chipekkel valósul meg, amelyek minden magyarországi – saját hálózattal rendelkező – mobilszolgáltató hálózatára képesek kapcsolódni, és adatátviteli kapcsolatot fenntartani a NAV rendszerével. A Telekom szolgáltatáscsomagja ezáltal hozzájárul a NAV és a vonatkozó jogszabály által meghatározott követelmények teljesíthetőségéhez és a NAV szervere, valamint a pénztárgépek közötti adatkommunikáció sikeres működéséhez.

A nagyvállalati ügyfelek részére a Magyar Telekom leányvállalata, a T-Systems Magyarország kínál a vállalatok rendszereihez illeszthető, a kasszák és a NAV közötti folyamatos kapcsolattartáshoz szükséges, a pénztárgépek adatainak eljuttatását megvalósító egyedi, üzletmenetre szabott megoldást.

 

 



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés