Connect with us

Hirdetés

technokrata

Csúcstechnológiával a környezetvédelemért

Dotkom

Csúcstechnológiával a környezetvédelemért

Táblagépekkel és szélessávú internet hozzáféréssel támogatja a Telenor a WWF Magyarország munkáját.

A mobiltársaság a természetvédelmi szervezet kérésének megfelelően 5 db, Hipernet eléréssel felszerelt táblagépet bocsátott a civilszervezet rendelkezésére.  Az eszközök elsősorban az alapítvány munkatársai, a WWF Követek számára nyújtanak majd nagy segítséget napi munkája során. A látványos méretű kijelzőt és az internet nyújtotta rugalmasságot a Követek a WWF Magyarország tevékenységének bemutatására használják, valamint adományozási és virtuális örökbefogadási programjukat kínálják az érdeklődők számára.

Hiuz-bebi-foto-wwf

A Telenor korábban már részt vett a szervezet munkájának támogatásában. Akkor a Hiúzvédelmi Programhoz kapcsolódó nyomkövető rendszerhez biztosít SIM kártyákat, amelyek a megfigyelt állat nyakörvében teljesítenek majd szolgálatot. A rendszer segítségével gyűjtött információ a faj megmentéséért dolgozó szakemberek munkáját támogatja: segít felmérni a faj vándorlási útvonalait, ezzel hozzájárul élőhelyük hatékonyabb védelméhez. A Telenor fontosnak tartja, hogy támogatása révén saját szakterületébe illeszkedő megoldásokkal segítse a WWF Magyarország munkáját. Ennek következő állomása a WWF Követek modern technológiai eszközökkel történő felszerelése, amely új távlatokat nyithat meg a szervezet szélesebb körű népszerűsítésében is.

A digitális eszközöket bevezető együttműködés eredményeként a civilszervezet a papír alapú tájékoztató anyagok csökkentése felé is fontos lépést tehetett.

A technológia adottságai alapján mindkét fél vizsgálja, hogy milyen innovatív megoldásokkal emelhetik még magasabb szintre a szervezet népszerűsítésének hatékonyságát.

 



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés