Connect with us

Hirdetés

technokrata

Közel 100 informatikus csapott össze a jégen

Dotkom

Közel 100 informatikus csapott össze a jégen

Amatőr jégkorongbajnokság az informatikai szektorban.

Idén harmadik alkalommal rendezték meg az amatőr informatikai jégkorongbajnokságot (IJT), melyen 16 csapatban közel 100 informatikus mérkőzött meg a bajnoki címért. A HP támogatásával megrendezett versenyen az Aloha Informatikai Kft. csapata vihette haza az aranyérmet.

A Pesterzsébeti Jégcsarnokban megrendezett esemény célja az informatikai, távközlési és elektronikai cégeknél dolgozó, jéghoki iránt érdeklődők számára játéklehetőség biztosítása, a sportág népszerűsítése, valamint utánpótlás toborzása.

8967729004_4357a083cf_b

Az áprilisban Budapesten lebonyolított jégkorong VB-t követően a Magyar Jégkorong Szövetség fantáziát látott az informatikai szektor amatőr jégkorong bajnokságában és idén először állt a rangadó mellé.  Az első három helyezett csapatnak és a gólkirálynak a Szövetség főtitkára, Kovács Zoltán valamint a bajnokság fővédnöke, a HP Informatikai Kft. ügyvezető helyettese, Takáts Kristóf adta át a díjakat.

A bajnokságot az Aloha Informatikai Kft. csapata nyerte, második helyen az  ICE Telekom, harmadik helyen pedig az IceBM csapata végzett.

8888734183_9f117a2b82_b

„Nagyon örülök, hogy idén már 16 csapat vett részt a bajnokságon. Ez is azt mutatja, hogy a jégkorong már amatőr szinten is sokkal népszerűbb sport, mint évekkel ezelőtt volt” – mondta a HP ügyvezető helyettese, Takáts Kristóf. „Azért is örülök, hogy az informatikai szektor is egyre aktívabb ebben a sportágban, mert szerintem ez az egyik legjobb csapatjáték, amiben stratégiai gondolkodásra, kooperálásra és nagyon gyors reakciókra van szükség, ugyanúgy, mint a munkában.”



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés