Connect with us

technokrata

Közel 100 informatikus csapott össze a jégen

Dotkom

Közel 100 informatikus csapott össze a jégen

Amatőr jégkorongbajnokság az informatikai szektorban.

Idén harmadik alkalommal rendezték meg az amatőr informatikai jégkorongbajnokságot (IJT), melyen 16 csapatban közel 100 informatikus mérkőzött meg a bajnoki címért. A HP támogatásával megrendezett versenyen az Aloha Informatikai Kft. csapata vihette haza az aranyérmet.

A Pesterzsébeti Jégcsarnokban megrendezett esemény célja az informatikai, távközlési és elektronikai cégeknél dolgozó, jéghoki iránt érdeklődők számára játéklehetőség biztosítása, a sportág népszerűsítése, valamint utánpótlás toborzása.

8967729004_4357a083cf_b

Az áprilisban Budapesten lebonyolított jégkorong VB-t követően a Magyar Jégkorong Szövetség fantáziát látott az informatikai szektor amatőr jégkorong bajnokságában és idén először állt a rangadó mellé.  Az első három helyezett csapatnak és a gólkirálynak a Szövetség főtitkára, Kovács Zoltán valamint a bajnokság fővédnöke, a HP Informatikai Kft. ügyvezető helyettese, Takáts Kristóf adta át a díjakat.

A bajnokságot az Aloha Informatikai Kft. csapata nyerte, második helyen az  ICE Telekom, harmadik helyen pedig az IceBM csapata végzett.

8888734183_9f117a2b82_b

„Nagyon örülök, hogy idén már 16 csapat vett részt a bajnokságon. Ez is azt mutatja, hogy a jégkorong már amatőr szinten is sokkal népszerűbb sport, mint évekkel ezelőtt volt” – mondta a HP ügyvezető helyettese, Takáts Kristóf. „Azért is örülök, hogy az informatikai szektor is egyre aktívabb ebben a sportágban, mert szerintem ez az egyik legjobb csapatjáték, amiben stratégiai gondolkodásra, kooperálásra és nagyon gyors reakciókra van szükség, ugyanúgy, mint a munkában.”Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

samsung
galaxy

SmartWatch

Bemutatkozik a Samsung Galaxy Watch3 Titanium

2020. szeptember 19. szombat
apple
xperia

SmartPhone

A Sony bemutatja az Xperia 5 II-t

2020. szeptember 18. péntek
panasonic RZ S500W füllhallgató
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin