Connect with us

Hirdetés

technokrata

A jövőben csere helyett javít az Apple

Dotkom

A jövőben csere helyett javít az Apple

Eddig nem foglalkoztak a készülékek javításával, a ezután ez másképp lesz.

Költségcsökkentés miatt a jövőben nem cserélik az iPhone, iPad illetve iPod modelleket az Apple szervizeiben. A változtatásokat a vállalat alelnöke, Tara Bunch jelentette be. A leginkább érintett üzletág az Apple Care, Apple Care+, itt foglalkoznak a hibás termékekkel. Míg mostanáig minden hibás eszköz azonnal cserélve lett, a jövőben igyekeznek megjavítani azt. Az elsőként az USA területén éltbe lépő módosítás gördülékeny lebonyolításához minden Apple boltot szerszámokkal szerelnek fel, így az ottani lakók készülékeit hamarosan helyben fogják megszerelni.

applecare

A negatívumok mellett pozitívumok is részei az új programnak, így ezután a termék vásárlásától számított egy évig ingyen hívhatjuk az Apple ügyfélszolgálatát, eddig ez maximum 90 napig volt lehetséges anélkül, hogy az Apple Care-t megrendeltük volna. Ezenkívül javulnak a web alapú tartalmak is, tehát a weboldalak,útmutatók ezután a mobil eszközökre is optimalizálva lesznek.

overview-checklist-20100201

Az “vérfrissítésre” azért volt szükség, mert  már több alkalommal is támadták a kaliforniai gyártó garanciális ügyintézési módszerét, mivel szerintük a vásárlókat nem tájékoztatták megfelelően.Legutóbb például egy 2011-ben indult olaszországi per végeztével büntették meg 900 ezer dollárra a céget.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés