Connect with us

technokrata

SmartStruxure: Felügyeld ingatlanod minden szegletét!

Dotkom

SmartStruxure: Felügyeld ingatlanod minden szegletét!

A megoldás átfogóan támogatja az épületek energiamenedzsment optimalizálását, rugalmas hozzáférést biztosítva a létesítményrendszerekhez.

A Schneider Electric, az energiamenedzsment nemzetközi szakértője bemutatta integrált épületfelügyeleti megoldását, a SmartStruxure-t. Az eszköz univerzális épületfelügyeleti megoldást kínál a létesítmények optimalizálásának maximális kihasználásával és az üzemeltetési költségek csökkentésével a teljes életciklus során. A SmartStruxure hardver- és szoftverelemeit többek között mérnöki és telepítési szolgáltatások egészítik ki, garantálva az épületek energiahatékonyságát és megfelelő felügyeletét.

A SmartStruxure a Schneider Electric EcoStruxure architektúráján belül az épületfelügyelet szakterületét képviseli. Az EcoStruxure rendszer öt szakterületet kapcsol össze – áramellátás, adatközpontok, folyamatok és gépek, épületfelügyelet, valamint fizikai biztonság – egy nyílt és rugalmas technológiai architektúra keretében, amely jelentős megtakarítást biztosít mind a befektetések, mind az üzemeltetési költségek terén. A SmartStruxure épületmenedzsment struktúra szakít a hagyományos információtárolási megközelítésekkel. A felhasználók egyetlen integrált csomagban figyelhetik meg, vezérelhetik, elemezhetik és foglalhatják jelentésekbe az épületek energiafelhasználásával és az energiaellátás minőségével kapcsolatos információkat. A Schneider Electric mindezt egy rugalmas hozzáférésű webes rendszeren keresztül teszi elérhetővé számukra, látványos és testre szabható felhasználói felülettel, a trendek grafikus ábrázolásával, részletes jelentésekkel, illetve mobilalkalmazásokkal segítve az épületek lehető leghatékonyabb üzemeltetését.

smartstruxure_screen

„A már több oktatási intézményben telepített SmartStruxure  megoldásunk a szolgáltatások széles skáláját kínálja az épületüzemeltetéssel foglalkozó szakemberek számára. Egyszerűen kapcsolható hozzá számos különféle rendszerhez, például az áramellátásért felelős vagy a folyamatvezérlési rendszerekhez, illetve az adatközpontokhoz. Az építészek és tervezőmérnökök biztosak lehetnek abban, hogy valóban integrált megoldást kapnak, a vállalat felsővezetői és a létesítményvezetők pedig azonnal hozzáférhetnek az energetikai és fenntarthatósági adatokhoz, így megfontoltabb döntéseket hozhatnak, és kézben tarthatják a költségeket” – mondta Spilkó József, a Schneider Electric magyarországi leányvállalatának vezérigazgatója.

Sche

A nyílt szabványokra épülő SmartStruxure  zökkenőmentesen összehangolható a LON, a BACnet és a Modbus protokollokkal, webszolgáltatásokkal, valamint a Schneider Electric EcoStruxure Web Services megoldásával. Az EcoStruxure Web Services által támogatott szoftvercsomagok egyesítik a vállalatok különböző szintjein működő szoftveralkalmazásokat, méretezhető platformot biztosítva. A SmartStruxure  emellett egyszerűen csatlakoztatható más StruxureWare alkalmazásokhoz, melyeket a legfontosabb piaci szegmensek egyedi igényeinek kiszolgálására terveztek.

További információért arról, hogy a SmartStruxure megoldás hogyan teheti időtállóvá a létesítményeket, és hogyan járul hozzá a hatékonyabb és fenntarthatóbb világ megteremtéséhez, keresse fel a http://www.schneider-electric.com/smartstruxure webhelyet.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin