Connect with us

Hirdetés

technokrata

Szavazz, ki kapja meg az „Európa legjobb fesztiválja” címet!

Dotkom

Szavazz, ki kapja meg az „Európa legjobb fesztiválja” címet!

Versenyben a Balaton Sound és a Sziget is.

A tavalyi siker után a Sziget ismét versenyben van az Európa legjobb nagyfesztiválja címért a European Festival Awards közönségszavazásán, ahol ezúttal a Balaton Soundra is lehet voksolni a közepes méretű fesztiválok kategóriájában. Aki szeretne részt venni a szavazáson, az november 7-ig teheti meg ezen a címen.

A Sziget a szavazáson 38 másik európai fesztivállal verseng, köztük olyanokkal, mint a szerbiai Exit, a németországi Hurricane, a dániai Roskilde, a belgiumi Rock Werchter vagy az írországi Oxegen. A Balaton Sound csaknem 80 másik közepes méretű fesztivállal, köztük a németországi Mayday-jel és a szlovákiai Pohodával verseng.

Tavaly a Sziget nyert

Szavazni tehát november 7-ig lehet, voksoláson a közönség olyan kategóriákban adhatja még le szavazatát, mint a legjobb új fesztivál, a legjobb zárt térben megrendezett fesztivál, a legjobb előadói felhozatal, fő fellépő, újonc előadó vagy fesztiválhimnusz. A kategóriák legjobb tíz helyezettjét november 12-én hozzák nyilvánosságra. A végeredményre pedig január elején, a hollandiai Groningenben rendezendő díjátadó gálán derül fény.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés