Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megérkezett a Street View Horvátországba

Dotkom

Megérkezett a Street View Horvátországba

Van, ahol még örülnek is nekik.

Elindult a Google Street View horvátországi szolgáltatása, a programmal nemcsak Zágrábot, hanem a nagyobb városokat, a szigeteket és a tengerpartot is bejárhatja virtuálisan az érdeklődő.

Veljko Ostojic turisztikai miniszter megjegyezte, a Google nélkül már elképzelhetetlen az élet, így a Street View elindulása a horvát turizmus történelmi pillanata, mert az egész világon még jobban megismerhetik az országot. A minisztérium már operatív tervet készített a következő idegenforgalmi szezonra, olyat, amely központba állítja a virtuális marketinget és ehhez ideális a Google szolgáltatása – tette hozzá a miniszter.

Josko Mrndze, a Google Adria régióigazgatója a Jutarnji List című zágrábi napilapnak elmondta, hogy egy éven át készültek a felvételek Horvátországról. A kamera nyolcmillió kilométert járt be, szolgáltatás azonban még így sem teljes, egyelőre az ország mintegy 50 százalékát térképezi fel. Ulf Spizer, a Street View európai vezetője a személyiségi jogi problémákról megjegyezte, hogy a kamerák a már megszokott módon automatikusan kitakarják az arcokat és az autók rendszámát. (MTI)



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés