Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az OnLive romjaiból emelkedik ki a Square Enix

Dotkom

Az OnLive romjaiból emelkedik ki a Square Enix

Ingyen játszani a legnagyobb nevekkel warezolás nélkül eddig szinte lehetetlen volt. A Square Enix viszont most lehetővé tette.

Emlékeznek még a tavaly nagy elánnal elindult OnLive-ra? Nos, becsődölt. Pedig a receptjük remek volt:

Végy egy gyengécske gépet, adj hozzá egy szélsebes internetkapcsolatot és telepítsd fel a legújabb, legbrutálisabb grafikával ellátott játékokat egy nagyon erős gépekből álló távoli szerverterembe. Csinálj egy applikációt, mely képes fogadni a játékok videójelét a felhőből, maximális felbontásban és engedélyezd, hogy otthonról lehessen irányítani a karaktert. Ezért cserébe fogadj el egy kevés pénzt és engedd meg a játékosnak, hogy pár dollárért végigtolja a játékot egy hétvége alatt.

Ez az OnLive-nak sajnos nem jött be, de nem ezért, hanem mert rossz üzleti döntéseket hoztak a vezetők. A Square Enix ugyanezt a receptet alkalmazza, csak böngésző alapúan és teljesen ingyen. A CoreOnline saját fejlesztésű oldal, mely jelenleg béta állapotban leledzik és előnye, hogy egy sajátságos lejátszó alkalmazással akár a leggyengébb gépeken is maximálisan élvezhetjük Hitman vagy Lara Croft kalandjait. Persze semmi sincs ingyen, mondhatnánk, és igazunk is van, mivel játék közben bizony elég gyakran belebotlunk majd reklámokba (mint a tévécsatornáknál). Az oldal PC-n remekül működik Chrome-on, Firefoxon és Internet Exploreren keresztül is, a Mac-eseknek azonban le kell mondaniuk a Safarin keresztüli játékélményről, kénytelenek felrakni a Chrome-ot. A szolgáltatás októberben hagyja el a béta jelzőt, de azt nem ígérhetjük, hogy a Final Fantasy elérhető lesz a böngészőn keresztül.

Tovább
Hirdetés



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés