Connect with us

technokrata

Nem lesz olcsó a Windows Store

Dotkom

Nem lesz olcsó a Windows Store

Bár a verseny kiélezett, a Microsoft mégsem teszi elérhetővé boltjában az oly népszerű 0,99 dolláros árkategóriát, mellyel hátrányba kerülhet a versenytársakkal szemben.

Manapság oly népszerűek a netes áruházak, az emberek nemcsak kézzel fogható termékeket, hanem szoftvereket is szeretnek internetről vásárolni. A 2011-es megjelenése óta a felhasználók körében oly népszerű Mac App Store sikerét látva a Microsoft sem akart kimaradni az üzletből. Így az idén ősszel érkező Windows már beépített szoftveráruházat is fog tartalmazni. Ám hogy ne legyen minden tökéletes, sajnos egy bosszantó apróság zavarhatja meg az áruházban „nézelődőket”.

Az alkalmazások minimum ára ugyanis 1,49 dollár lesz, amely a másfélszerese az Apple boltjában megszokott 0,99-nek. Ez azt jelenti, ha valaki ugyanazt a programot szeretné, akkor is többet kell érte fizetnie, pusztán azért, mert másik áruházból tölti le. Az árak azért is meglepőek, mert a Microsoft eddig többször is hangsúlyozta, hogy az új rendszerük kifejezetten kedvező árakkal fog operálni, így ez nem tűnik logikus lépésnek.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin