Connect with us

Hirdetés

technokrata

Energiamenedzselés okosan

Dotkom

Energiamenedzselés okosan

A Schneider Electric megoldásával végre a lekvár teheti el a nagymamát.

A Schneider Electric bejelentette a StruxureWare Power Monitoring 7.0 szoftver megjelenését, amely egy nyílt, együttműködésre képes és méretezhető szoftvercsomag az energiamenedzsment feladatainak ellátásához. A méltán híres PowerLogic ION Enterprise szoftverből kifejlesztett StruxureWare Power Monitoring az energiaellátáshoz kapcsolódó körülmények valós idejű nyomon követésével segít a felhasználóknak a hatékonyság fokozásában, az energiaellátás megbízhatóságának és rendelkezésre állásának fejlesztésében, illetve az elektromos eszközök teljesítményének lehető legnagyobbra növelésében.

A StruxureWare Power Monitoring szoftver web-alapú ügyfélfelülete egyszerű hozzáférést biztosít az áramellátó rendszerrel kapcsolatos információkhoz a kezdő és tapasztalt felhasználók számára egyaránt. A felhasználók egyetlen integrált csomagban figyelhetik meg, tekinthetik át, elemezhetik és foglalhatják jelentésekbe az energiafelhasználással és az energiaellátás minőségével kapcsolatos információkat. Az energiafogyasztás mellett a szoftver a Power Monitoring adatbázisból származó más adatok lebilincselő megjelenítésére is képes, így a létesítményvezetők akár széles közönség számára is láthatóvá tehetik az információkat a kívánt helyen, időben és módon. A gyakran használt valós idejű értékek, riasztási nézetek és jelentések számára létrehozott számos új könyvtárral a StruxureWare Power Monitoring szoftver rendkívüli mértékben lerövidíti a tervezési időt.

A StruxureWare Power Monitoring minden energiafigyelési és energiahatékonysági stratégia kulcsfontosságú összetevője. Biztosítja a lehető leghatékonyabb energiamenedzsmenthez szükséges adatokat a tanácsteremtől a gyártócsarnokig.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés