Connect with us

Hirdetés

technokrata

IPv6 – Lépjük meg együtt

Dotkom

IPv6 – Lépjük meg együtt

Tavaly decemberben alakult meg a Magyar IPv6 Fórum, mely a világhálózat megújulása és az új protokoll használata mellett kampányol. A cél pedig az, hogy minél többen csatlakozzanak a jövő internetes világába.

A Magyar IPv6 Fórum a nemzetközi IPv6 Fórum partnerszervezete, 2011. december 14-én alakult meg, melynek alapító tagjai a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, Nemzeti Információs Infrastruktúra Fejlesztési Intézet (NIIFI), a Magyar Telekom Nyrt. , az Ericsson Magyarország Kft., a Cisco Systems Magyarország Kft., az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ), a Hírközlési és Informatikai Tudományos Egyesület (HTE), valamint az Internet Szolgáltatók Tanácsa .A fórum küldetése, hogy itthon is átálljunk  a legújabb IPv6 címzésre IPv4-ről, mely protokoll által új szintre léphet az Internet világhálózat és képes lenne tovább fejlődni. A honi szervezet természetesen összhangban együttműködik a nemzetközi szakmai szervezetekkel és a tapasztalatokat továbbadják a magyar Internet felhasználók közössége felé.

A Fórum egyének, valamint intézmények, vállalkozások és egyéb szervezetek független szakmai szerveződése, jogi személyiséggel nem rendelkezik. Tevékenységét tagjainak önkéntességre épülő részvételén, a tagok együttműködésén keresztül fejti ki.  Bárki tagja lehet a Fórumnak aki egyetért és támogatja annak küldetésével és céljaival, illetve elfogadja annak alapszabályzatát, ami itt olvasható.

 

 



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés