Connect with us

Hirdetés

technokrata

15 perc hírnév a YouTube-on

Dotkom

15 perc hírnév a YouTube-on

A Google népszerű videómegosztó portálja pályázatot hírdetett, melynek első helyezettje fél millió dollár erejéig filmet forgathat Ridley Scott-tal.

Alig két hét múlva, február másodikán startol a YouTube fimpályázata Your Film Festival címen, azaz a Filmfesztiválod, melynek fődíja egy fél millió dolláros ceh, melyet a híres rendező producer cége áll. Ridley Scott-ot bár nem kell bemutatni, de aki valamilyen oknál fogva mindig csukott szemmel ül be a mozikba, annak elárulhatjuk, hogy ő az az ember a stáblistán, akinek olyan filmeket köszönhetünk, mint az Alien, az 1492: A paradicsom meghódítása, a Hannibál, A sólyom végveszélyben vagy a most készülő Prometheus.

A döntőbe 50 kisfilm kerül be a verseny végére, melyet maga Ridley Scott és Tony Scott (Scott Free Productions) fog zsűrizni és ezeket majd bárki megnézheti ezen az oldalon, ahol a felhasználók is szavazhatnak majd arról, hogy melyik 10 alkotást mutassák be a velencei filmszemlén augusztusban. A nyertes pályázó pedig fődíjként egy fél millió dolláros támogatást kap a filmjének elkészítésére, melynke producere Ridley Scott lesz, illetve cége, a Scott Free Productions. Ha pedig valaki egy ilyen névvel kezd el házalni támogatókért, akkor még több pénzt tud összeszedni a filmjére, azaz akár a legnagyobbak közé is eljuthat Hollywood-ba. A versenyre bárki jelentkezhet, a filmek maximális hossza 15 perc lehet. Ez egyébként a YouTube első igazi nagy versenye, bár tavaly már volt egy felhívása, melyben egy adott napon kellett filmezni és azt fel kellett tölteni a portálra, melyből Ridley Scott producerkedése mellett  egy filmet készítettek, a Life in a Day-t.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés