Connect with us

Hirdetés

technokrata

Átalakult a FUNZINE

Dotkom

Átalakult a FUNZINE

A megnövekedett piaci igények hívták életre a FUNZINE magazin külső és belső átalakulását. A megújult magazinnal január 19-én találkozhatnak először az olvasók.

A 2006-ban indult magazin tavaly ősz óta tartalmilag érezhetően többet nyújt, mint egy turistáknak szóló helyszín- és programajánló újság. Nagyobb hangsúlyt fektet a hazánkban élő külföldiek, valamint az angolul tájékozódni kívánó magyarok elérésére azáltal, hogy fókuszában  a magyar kultúra közvetítése áll.

„Olvasói visszajelzésekből tudjuk, hogy a fővárosban élő külföldiek immár nem csak programmagazinként tekintenek a FUNZINE kétheti kiadványára, de sokan tőlünk szereznek információt a magyar kultúrát, szokásokat és érdekességeket, aktualitásokat és különcségeket illetően is. Ez az elgondolás jelentősen egybecsengett a mi küldetésünkkel: szeretnénk hozzátenni valamit Budapest pozitív imázsához, megmutatni, hogy élhető és szerethető város. Többek között emiatt tartjuk fontosnak azt is, hogy bemutatkozási lehetőséget biztosítsunk a magyar tehetségeknek, köztük dizájnereknek és divattervezőknek, zeneszerzőknek és filmeseknek. Szeretnénk felhívni a külföldiek figyelmét arra, hogy mire vagyunk igazán büszkék Magyarországon.” – mondtaNovotta Krisztina ügyvezető.

Az újság arculatában magazinosabb, letisztultabb, ezzel olvasóbarátabb lett, míg tartalmi szempontból tematikus lapszámokat, új és izgalmas rovatstruktúrát, több interjút és személyesebb hangvételű ajánlókat kínál.  A kiadvány és a funzine.hu összekapcsolódása is erősebb lett, a honlap arculata ugyancsak követi a magazint, még bővebb tartalommal kiegészülve. A FUNZINE megújította gyors és praktikus helyszín- és programkeresőként működő mobil applikációját, és ezzel együtt bevezette mobilra optimalizált webes megjelenését.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés