Connect with us

Hirdetés

technokrata

Magyar siker Kínában

Dotkom

Magyar siker Kínában

November 16-21 között rendezték meg a 2012-es China High-Tech Fair, melyen magyar cégek is megjelentek és hatalmas érdeklődést váltottak ki.

Az informatikai vásárt miniszteri beszédek nyitották. Magyarország nevében Fellegi Tamás miniszter tartott megnyitó beszédet, kiemelve a kínai gazdaságban rejlő hatalmas potenciált és az európai, köztük a magyar gazdasági kapcsolatok élénkítésére tett kísérleteket.

A Fornax Eventus Workflow and Workforce Management System terméke több helyi cég figyelmét is felkeltette, többek között egy kőolajvezeték építő és karbantartó cég beszállítóját, akik leginkább a terepen dolgozó kollégák munkájának, irányításának optimalizálását (mobile workforce), automatizmusát szeretnék bevezetni. Az Eventus szoftvert olyan nagyvállalatoknál bizonyított már, mint a Deutsche Telekom több leányvállalata, a UPC, az Invitel és a Vodafone.

Nagy Zoltán a Fornax vezérigazgató-helyettese rendkívül gyümölcsözőnek nevezte a rendezvény ideje alatt zajló tárgyalásokat. A Fornax több potenciális ügyféllel és partnerrel tárgyalt, amelyek eredményei nagyon kecsegtetőek. A vezérigazgató hozzá tette azt is, hogy a felgyűlt tapasztalatok alapján és egy sikeres partnerkapcsolat esetében a Fornax fontolóra veszi a kínai piacra történő belépését, hiszen Európában több országban is sikeresen terjeszkedett a vállalatcsoport.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés