Connect with us

Hirdetés

technokrata

Intelligens Honda motorok

Dotkom

Intelligens Honda motorok

A szoftver előre tudja jelezni a tervezett modellek várható piaci fogadtatását.

A Honda R&D Europe az üzleti analitikai megoldások egyik piacvezető szállítóját, a SAS-t, valamint partnerét, a Value Labet választotta az európai fogyasztói preferenciák elemzéséhez és előrejelzéséhez. A SAS Customer Intelligence analitikai képességei támogatják az új motorkerékpárok tervezését annak érdekében, hogy a modellek megfeleljenek a piaci igényeknek.

 

A SAS Customer Intelligence alkalmazásával a Honda egységes környezetben tudja integrálni az évek során összegyűjtött, nagy mennyiségű kvantitatív és kvalitatív kutatási adatait, elemzésükkel pedig azonosítani tudja a trendeket, és előre tudja jelezni a tervezett modellek várható piaci fogadtatását.

„Már önmagában az adatintegráció nagy előnyt jelent, hiszen rendszertípustól függetlenül lehetővé teszi az információkhoz való gyors hozzáférést, továbbá időt takaríthatunk meg az automatizált jelentéskészítő eszközökkel. A legnagyobb értéket mégis az jelenti, hogy az adatainkat értelmezni tudjuk, s az összefüggéseket látva előrejelzéseket készíthetünk a vevőink igényeiről. Így a kutatási adatokból nyert információk alapján tervezhetjük meg az új motorkerékpárokat.” – nyilatkozta Daniele Lucchesi, a Honda R&D Europe piac- és termékkutatási menedzsere.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés