Connect with us

Hirdetés

technokrata

Interaktív partner-weboldalt indít a Kingston

Dotkom

Interaktív partner-weboldalt indít a Kingston

A Kingston Technology Company Inc., a világ legnagyobb független memóriagyártó vállalata bejelentette, hogy leányvállalata, a Kingston Technology Europe Ltd. új, interaktív partner-weboldal elindításával, valamint internetes Kingston Academy Flash oktatási modulokkal fejleszti partnerprogramját.

Az értékesítési ajánlat megerősítése, illetve a Kingston valamennyi partnerének üzleti rendszerébe való teljes integrálása érdekében az új eszközök a partnerek egyre növekvő üzleti igényeit elégítik ki Európában, a Közel-Keleten és Afrikában egyaránt. A partnerek visszajelzései alapján a megújult weboldal olyan központi portálnak számít, ahol a felhasználók könnyedén kapcsolatba léphetnek egymással, és üzletet köthetnek a Kingston képviselőivel, továbbá kulcsfontosságú anyagokat érhetnek el az értékesítési és marketing stratégiájukhoz. Az egyedi kialakítású eszközöket és a Kingston Academy oktatás előnyeit azok a disztribútorok és viszonteladók élvezhetik, akik a Kingston Partner Program regisztrált felhasználói közé tartoznak.

A Kingston üzleti növekedése és sikere az EMEA régióban egyúttal azt is jelenti, hogy egyre több partner igényeit kell kielégítenünk – mondta Kaszál Norbert, a Kingston Technology Magyarországért és Szlovéniáért felelős üzletfejlesztési menedzsere. Az új weboldal célja, hogy partnereink számára interaktív felületet biztosítsunk. Jelenleg, teljes mértékben az értékesítésre koncentrálunk, ezért partnereinkre, mint cégünk bővítési lehetőségeire szeretnénk tekinteni. Úgy gondoljuk, hogy a továbbfejlesztett weboldal hozzájárul majd az integráció fokozásához, valamint biztosítja partnereinkkel a jobb kapcsolattartási feltételeket – tette hozzá Kaszál Norbert.

A Kingston Academy internetes oktatási eszközt arra tervezték, hogy professzionális képzést nyújtson a memória-technológia terén a Kingston-ügyfelek számára azért, hogy elsajátíthassák a sikeres üzleti tanácsadáshoz és vevőszolgálathoz nélkülözhetetlen képességeket és képesítéseket. Az oktatás 2008. januári indulása óta, több mint 5500 partner vett részt Kingston DRAM Academy oktatáson. A Kingston Academy hat különböző DRAM memóriával, valamint három Flash memóriával kapcsolatos modult kínál a partnerek számára, amelyek mindegyike az adott technológia más-más területét fedi le.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés